Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fontos a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a mai világban, hogy facebookon is kapcsolatba legyünk a párommal?

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az elején én sem akartam kitenni, ő sem, most 3 hónap után azért már jól esne. 2 hete említette, hogy gonodlkozott rajta, hogy lehet ki kéne tenni, de még nem gondolta át eléggé, azóta nem beszéltünk róla. azt hittem majd a hónapfordulón, de semmi
2012. okt. 29. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi az a facebook..?
2012. okt. 29. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:

12!

Arckönyv

2012. okt. 29. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fontos, de inkább jobb, ha látható, mert sok félreértés elkerülhető így (pl nem fognak mások próbálkozni ott), meg amilyen fontos lett manapság ez a facebook dolog, így talán komolyabbnak gondolják az emberek a kapcsolatotokat. De persze ez csak a külvilágnak egy jel, nem ettől függ, hogy jó vagy rossz egy kapcsolat.:)
2012. okt. 29. 23:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

hát itt mindenki írja így úgy nem fontos.. szerintem az. ha egyszer együtt vagytok miért ne tudhatná mindenki? büszke vagy a másikra imádod szereted legszívesebben egész nap vele lennél üvöltenéd a világnak, hogy mennyire szereted még jó, hogy facebookon is lássák:) persze nem kell minden percbe bemásolni üzenőfalára egy szerelmes idézetet de szerintem fontos, hogy ki legyen rakva.. és erről nem csak én gondolkodok így.. ha ki van rakva kevesebb az esély, hogy bármelyik félnek irogassanak ismeretlenek ismerkedés céljából stb. valaki írta, hogy senkinek semmi köze hozzá ez elég érdekes én legszívesebben mindenkinek mutogatnám egész nap:D

vagy csak túl szerelmes vagyok?:))

2012. okt. 30. 02:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudtátok, hogy a facebook eredetileg arra lett kitalálva, hogy Cukkerbergék tudják az egyetemen melyik csajra lehet rámozdulni?
2012. okt. 30. 10:59
 17/17 anonim ***** válasza:
sz*rd le!nem ott kell élni az életet!
2013. márc. 25. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!