Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem meri megmondani a szemembe?
Múltkor elhívtam egy csajt moziba.
Nem sült el túl jól, ám egy ismerősöm mégis mondott jó pár dolgot h jól csináltam.
Azért nem sült el jól, mert annyira nem tudtunk miről beszélni, a film alatt meg csak ültünk egymás mellett.
Én elhívtam most megint valahová, azonban kb fél óra kellett h visszaírjon(előtte és utána is 5percenként írt) és az volt a kifogás h tanul mert írnak jövőhéten. Azt mondta, majd máskor, esetleg jövőhéten. Igen, de én is írok jövőhéten, illetve az nekem nem jó. Mondtam h majd máskor.
Miért nem mondta meg a p.fámba az igazat? Szerintem az első randin nem kell megcsókolni, meg leteperni, pláne ha nem is akarok tőle semmit. Amúgy egy kicsit éretlen, nem volt még barátja, illetve nekem nem tetszik, de talán összejöttem volna vele.
Az biztos h őt mégegyszer nem hívom el sehova sem, a büszkeségem sem engedi, illetve ha őt nem érdekli, engem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!