Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó taktika egy csaj megszerzésére az, hogy nem mutatom túlságosan hogy érdekel?
Van egy csaj, netről ismerem, még nem találkoztunk.
Úgy tűnik rám kattant, bár kitudja.
Ahogy néztem a képeit, sok fiú kedveli, meg kommentel, szóval a lába előtt hever szinte mind.
Nem mondom h olyan szép, de nem is csúnya. Talán még később akarok majd tőle valamit.
Szerintetek ha azt mutatom, hogy nem érdekel túlságosan, akkor azzal megszerezhetem őt?
az ilyen taktikát a palik már a kapcsolat alatt szokták játszani és ez a rossz fiús viselkedés bizony bejön az ember lányának mert hirtelen nem tudja mi van stb... de ha még ugye nem is találkoztatok azért előbb el kell nyerni valamilyen szinten a kezét, és az elején mindenki arra vágyik hogy figyelmes legyen és kedves, arra fel fog figyelni, utána bejátszhatod ezt a taktikát később hogy nagyon odalegyen, de amúgy szemétség.
26/l
Igen, hisz lát eleget nyomulós kis lúzerekből. Hozzájuk képest már az is egy taktikai előnyöd, hogy egyáltalán megfordul a fejedben ilyesmi, ahelyett hogy a képe alá kommenteled hogy mennyire meg szeretnél vele ismerkedni.
Az sem véletlen hogy a nők válaszolják itt a nemet. Hiszen azt képzelik hogy csak a bejáratott úton lehet őket "meghódítani", ami egyrészt nem igaz, másrészt maguknak se vallják be hogy mire buknak igazán, de pont ez teszi izgalmassá a dolgokat.
Egyszer volt olyan csajom akinek hegyekben álltak a kommentek a képei alatt (és ez még faszbúk előtti időkben), és eléggé bejött ez a taktika. Bár részemről ez nem volt taktika, csak nem akartam olyan lenni mint a többi barom. Ő meg imádta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!