Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha így beszéltek egy lányról, akkor az egyértelműen a szerelem jele?
"Ő az én életem."
"Ő lesz az én feleségem."
A hétvégén egy szórakozóhelyen volt egy lány, akivel kapcsolatban pont ugyanezek fordultak meg a fejemben. Kölcsönös is lett volna a dolog, csak végül a barátnője akivel ott járt nem akart velünk ismerkedni, úgyhogy mire a sokadik "véletlen" odapillantás után odamentünk, a kedves barátnője közölte, hogy ők jól eltáncikálnak nélkülünk is...
Viszont úgy gondolom, hogy Ő tényleg életem párja lehetett volna. Ezt onnan gondolom, hogy azon az estén Ő utána senki másra nem tudtam ránézni, lehetett akármennyire csinos.
Nem baj, végül azért betévedtünk egy helyre, ahol elég jó zenéket nyomtak (Eastcoast underground hip-hop meg egy-egy punk-rock nóta óránként) ez egy kicsit kompenzálta az egészet. Másnak is javaslom a zenés kúrát, miután egy ilyen "életem szerelme" nő esetleg felülteni.
Dehogy!
Csak nagyobb összeget akar kölcsönkérni!
Vagy potyaszexet akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!