Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak ki erre a problémára?
A barátommal már két éve együtt vagyunk és azt akarja,hogy költözzek hozzá,külföldre(igaz,hogy még tanuló vagyok,de mindegy),de nem akarok a nép viselkedése miatt(ebben az országban se akarok maradni,itt kilátástalanak látom a jövőt+nem szeretek ebben az országban lenni eleve és kinéztem már egy másik országot,de nem azt ahol a barátom él).Olyan érzésem van,mintha lenéznének és azt hiszik valami elmaradott országban élek(például,ahol az emberek még lovas kocsival járnak,nem ismerik a kocsit,stb.),ami elég idegesítő szokott lenni.Szóval lényegében nem akarok oda költözni a nép miatt és mindig arra fogom(amiben van is igazság),hogy még suliba járok és erről később kéne beszélni,de ez az utolsó évem a gimiben és azt mondja,hogy tanuljak tovább külföldön.Nem akarom elmondani,hogy a nép miatt nem akarok oda költözni,mert még a végén azt hiszi,hogy vele is problémám van(mielőtt félre értés lenne:tudom,hogy nem lehet általánosítani egy népet és nem is akarok,de tapasztalataim alapján nem érezném jól magam ott).Van valami ötletetek,hogy oldjam meg a problémát vagy mit csináljak vagy valami?Szakítani semmiképp se akarok
Komoly válaszokat!
Franciaország
Még nem tanultam külföldön,szóval nem tudok mit hozzátenni a tanítási rendszerükhöz,de azzal egyetértek,hogy a magyar oktatásban tényleg sok felesleges infó van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!