Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit találjak ki erre a problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találjak ki erre a problémára?

Figyelt kérdés

A barátommal már két éve együtt vagyunk és azt akarja,hogy költözzek hozzá,külföldre(igaz,hogy még tanuló vagyok,de mindegy),de nem akarok a nép viselkedése miatt(ebben az országban se akarok maradni,itt kilátástalanak látom a jövőt+nem szeretek ebben az országban lenni eleve és kinéztem már egy másik országot,de nem azt ahol a barátom él).Olyan érzésem van,mintha lenéznének és azt hiszik valami elmaradott országban élek(például,ahol az emberek még lovas kocsival járnak,nem ismerik a kocsit,stb.),ami elég idegesítő szokott lenni.Szóval lényegében nem akarok oda költözni a nép miatt és mindig arra fogom(amiben van is igazság),hogy még suliba járok és erről később kéne beszélni,de ez az utolsó évem a gimiben és azt mondja,hogy tanuljak tovább külföldön.Nem akarom elmondani,hogy a nép miatt nem akarok oda költözni,mert még a végén azt hiszi,hogy vele is problémám van(mielőtt félre értés lenne:tudom,hogy nem lehet általánosítani egy népet és nem is akarok,de tapasztalataim alapján nem érezném jól magam ott).Van valami ötletetek,hogy oldjam meg a problémát vagy mit csináljak vagy valami?Szakítani semmiképp se akarok

Komoly válaszokat!

2012. okt. 17. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
És melyik ez az ország? USA? Anglia? Csak, mert ezeknek az országoknak sokkal jobb az oktatási rendszere, mint a magyar. Nem kell egy csomó hülyeséget beseggelni, mint a magyarban, mert "kultúra", miközben a magyarok 90%-a még mindig olyan műveletlen, hogy szégyen, megtanítanak egy nagy halom felesleges információt, amire sose lesz szükséged és az érettségi után fél órával már nem is emlékszel rá.
2012. okt. 17. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Franciaország

Még nem tanultam külföldön,szóval nem tudok mit hozzátenni a tanítási rendszerükhöz,de azzal egyetértek,hogy a magyar oktatásban tényleg sok felesleges infó van

2012. okt. 17. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Éltél már ott, hogy ennyire biztos vagy benne?
2012. okt. 17. 13:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Kiszoktam utazni pár hétre és ő is szokott ide utazni,hogy együtt legyünk.Szóval még nem éltem ott,nem dolgoztam,nem jártam ott iskolába(párszor mondjuk bementem vele a sulijába régebben),de tapasztalataim alapján nem hiszem,hogy jó ötlet lenni ott élni
2012. okt. 17. 13:45
 5/5 A kérdező kommentje:
*lenne
2012. okt. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!