Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek milyen lányok jönnek be?
Írjátok h a külső, vagy a belső számít-e,a kor számít-e nálatok,milyen színű hajúak pl.
vagy bármi ami eszetekbe jut :)
(és lécci írjátok oda a korotokat is)
köszii :)
Előző vagyok. Nem kell olyan nagyon vékonynak lennie de azért ne legyen nagy duci.
F/15
Én nem olyan régen jöttem rá, hogy a külső nem is annyira fontos, 1 lánnyal 4-5 éve ismertük egymást de csak 1éve kezdtünk szimpatizálni, pedig elhiheted nem illettünk össze xD (az más kérdés h egyszer csak felhívott és közölte h visszament a volt pasijához xD) de a kérdésre válaszolva:
ink alacsony legyen, hajszín mindegy ha jól áll neki, szép keze és szeme legyen ami inkább világosabb színű legyen de ez is csak részletkérdés, nem szeretem a nagy melleket, inkább aranyosak legyenek x) szóval külsőre egy átlagosnak mondható lány, értelmes világszemlélettel, megnyilvánulási képességgel sokkal vonzóbb tud lenni mint egy "kikúrt,, plázamacska meg azok a nők akik azt hiszik magukról, hogy mindent lehet nekik sak azért mert jól néznek ki....-.-
Előzőről is meg amúgy is az jut nekem meg eszembe, az a véleményem, hogy akik a kicsi aranyos nénikért rajonganak, azok elképzelhető ,hogy azért, mert velük jobban tudnak teljesíteni, nem stresszelnek annyira mint egy nagyobb falat lánnyal. Ez alatt nem az értem hogy kövérállat, hanem a magasabb, határozottabb kinézetelű, nagy mellű igazi érett nőktől hamarabb elsüll azért a fasz, és így velük azér nehezebb a francolás. Nekem egyébként a magasabb nők jönnek be inkább, sokkal érettebnek néznek ki, a kicsit túl kislányosak nekem valahogy. 170 -178 centiig teljesen okésak, nekem az az ideálom. Bár a kicsiket sem vetem meg. Sok kicsi is tetszett már éppannyira. CSak emezek jobban kúrják a fantáziám.
Jah, és az is lényeges, hogy legyen kicsi nőies kezei, ne legyen olyan tenyeres talpas tramplinő azért nyilván. Ilyan nagy tenyérrel nagyobbat lehet kapni pofára is, ha épp megcsalni volna kedvem!!
165cm, sportos alak, barna haj, barna szemek, anyajegyek az arcon, kerek mellek,- nem kell nagynak lennie inkább kisebb és formás, lapos has,
Szép formás izmos comb és fenék, vékony csípő, izmos vádli
Belső: inteligens, nem beképzelt, megbízható, kedves, bízzon bennem és támogasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!