Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mibe szeretnek bele a nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe szeretnek bele a nők? Vagy legalábbis ti lányok mibe szerettetek bele igazán egy férfiban? 19/f

Figyelt kérdés

2012. okt. 8. 00:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
bár sokan arra válaszoltatok inkább mit tetszik meg vkiben... ezzel nekem sosem volt bajom hiszen magas vagyok sportos alkatú szőke kék szemű sokak szerint jóképű és az illatomat is szokták dicsérni. lényeg csak annyi h eddig mégse találtam senkit aki viszont szeretett volna..
2012. okt. 10. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
a biztonságba, amit adhat. nem anyagi biztonságra gondolok itt. külsőre meg én a szemekbe, illetve a hangba(ez utóbbit nem igazán tudom kategóriába sorolni h ez most külső vagy belső tulajdonság-e):)
2012. okt. 13. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
nyugi, majd megtalalod:))) csak türelem, fiatal vagy még NAGYOOOON!!!!
2012. okt. 13. 14:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Nézd, ezt tényleg nehéz megmondani :)

Hogy külsőre kinek mi zsánere, az ugye teljesen más, sokszor olyan férfiba szeretünk bele, aki nem is esetünk (mint pl. én most).

Tehát ott a belső... ha szeretünk valakit (szeretettel vagy szerelemmel), akkor szerintem alap, hogy legyen, amiért felnézünk rá, amiért csodáljuk, amitől Ő több lesz, mint az átlag. Ilyen lehet, hogy egy férfi határozott, tudja hogy mit akar és nem riad meg az élettől - huh, én nagyon fel tudok nézni arra, aki ilyen, mert nem könnyű megőrizni ezt a fajta magabiztosságot.

Nyilván alap a is, hogy legyenek közös témáink, érdeklődési köreink, mert beszélgetés nélkül halott egy kapcsolat. Ezek alapján mér kialakulhat valami rajongás az illető felé, és mitől lesz ebből szerelem?

Attól, ahogy bánik velük a férfi. Hogy kedves, odaadó, örül, ha boldogok vagyunk, ha érzékelteti, hogy vágyik ránk és fontos neki, hogy jól érezzük magunkat. Mármint, érted, ez a különbség aközött, hogy rajongunk valakiért (ami egyoldalú dolog és pillanatnyi dolgokból él), vagy szerelmesek vagyunk valakibe(ami viszont kölcsönös, és folyamatosan táplált).:)

Az, hogy valaki igényes, jóképű, sportos vagy és gazdag, már csak a mellékes ajándék, de a szerelem nem ettől alakul ki. A külső csak felkelti az érdeklődést, de nem fenttartja ;)

2012. okt. 13. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
nemrég lett két hónapos a kapcsolatunk, de hogy igazán szeretem mindennel együtt úgy amilyen, azt akkor éreztem mikor a gyík kézbábjával játszott nekem. tudom, ez így hülyén hangzik, de megnevettetett. szeretem. <3
2012. okt. 13. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet egyszerűen megfogalmazni, egy idő után ha kötődök valakihez talán azért van mert érzem, hogy tud figyelni rám, meghallgat, bízhatok benne és tudom, hogy nem csak kihasználna.

ne gondolkozz ezen, hogy beléd mért szeressen valaki, a külsőddel akkor nincs baj, lehet belül kell magadra találnod ?

17l

2012. okt. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!