Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nem szoktam mások véleményét megfogadni de én most nem tudok dönteni nagyon nehéz!A lényeg van egy barátnőm(17l) több mint más fél éve jól megvoltunk mindig is hülyéskedtünk meg minden...de volt már olyan 7-8hónaposok voltunk össze vesztünk nagyon és öngyilkos akart lenni aztán nem mertem ott hagyni megígérte több ilyen nem lesz én el is hittem erre csütörtökön össze vesztünk egy nagyon kicsi apróságból én mondtam,hogy elegem van ebből h mindig veszekedik és hogy nyugodjunk le elmentem zsepiért erre láttom megint fut ki gyógyszerekért...nem tudom mi tévő legyek soha nem merrem így kidobni se ha mindig ezt csinálja(másik nagyon szeretem) azt mondta sajnálja és bocsánatot kért mert megszegte az ígéretét de adjak utolsó utáni esélyt!adjak neki esélyt és próbáljuk meg normálisan lehet?vagy dobjam ki és úgy lehet könnyebb lenne?SEgitsetek kérlek

2012. okt. 7. 09:14
 1/7 Hole Hunter ***** válasza:
Zsarolásban akarod élni a mindennapjaidat?...nem hinném.
2012. okt. 7. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez azért még nem zsarolás nem?amugy nagyon szerelmes vagyok meg ő is csak ilyen amikor veszekedünk!
2012. okt. 7. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
aki fenyegetőzik az öngyilkossággal az úgysem lesz az. ez csak hisztéria. így nem lehet élni se.
2012. okt. 7. 09:25
 4/7 A kérdező kommentje:
az a baj mondom h ő nem azt mondja hogy : 'ha dobsz megölöm magam' hanem ha úgy áll a széna akkor megfogja gyógyszert és bevenné első alkalommal bevett 2őt alig tudtam kiverni kezéből...csak azt nem értem h amugy tiszta normális meg minden de ha ez jön akkor meghülyül oké h nagyon szeret nem akar elvesziteni erre is csak azt mondta h nélkülem nincs értelme élni e
2012. okt. 7. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy Just Do It!
2012. okt. 7. 10:14
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon vicces...
2012. okt. 7. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a fajta beteg ragaszkodas fog majd megorjiteni, ha kiszerelmesedsz belole es szabadulnal...
2012. okt. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!