Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm szerint gáz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint gáz lenne ha egy 11. -es lány járna egy 9. -es fiúval. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 18:37
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Hs tetszik a srác akkor ne érdekeljen hogy fiatalabb nálad :)
2012. okt. 5. 14:51
 12/23 anonim ***** válasza:
az első válaszolóval egyetértek
2012. okt. 7. 10:29
 13/23 anonim válasza:
Egy kicsit elkésett javaslatom lenne a kérdésed olvastával:akartad TE azt a gyereket?ennyi erővel azt is kérdezhetted volna hogy le-e feküdjön vele az első randin.mivel mind a kettő gyermekkorú nem érdekes a korkülönbség mivel gyerek szerelemről van szó.egyszerűen hagyd hogy ők döntsék el mit szeretnének csinálni és támogasd ha szereted a lányodat.
2012. okt. 7. 14:00
 14/23 anonim válasza:
Szerintem égész tűrhető, ahhoz képest hogy már hallottam 10 év kor különbségről.:)
2012. okt. 8. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen járhatsz vele iskolába. / Egy 9 és 11 évesnek inkább a tanuláson járjon az esze nem pedig azon,hogy lehet-e vagy nem/Az eszem megáll milyen világot élünk?!?!?!
2012. okt. 8. 18:51
 16/23 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik akkor nem számít a korkülönbség, próbáld meg és akkor rájössz hogy működik vagy sem.
2012. okt. 8. 20:33
 17/23 anonim válasza:
A 15. válasszal értek egyet. Nem a 2 év korkülönbség a durva!! Hanem az, hogy egy 11 éves GYEREK kapcsolaton gondolkozik, ráadásul 9 évessel!!!
2012. okt. 10. 09:04
 18/23 evribodri válasza:
100%

15. és 17.-nek!

Olyan világban élünk, ahol egyesek alapvető szövegértési képesség ill. nyelvtani ismeretek nélkül élik a napjaikat. (És nyilván ezekkel a képességekkel írnak alá pl. hitelszerződéseket is, hogy utána mindenki hibás legyen a kialakult nyomorért, csak az nem, akin az egész múlik...)

A 11.-es lány 11. osztályba jár, azaz 17-18 éves, a 9.-es fiú pedig 9. osztályos, (régebbi rendszer szerint 1.-ős (elsős) középiskolás, azaz 15-16 éves.

Ja, a témával kapocsolatban pedig: az együttjárás a mai fiatalok körében messzebb van a "kapcsolat"-tól, mint akkor, amikor még az elsős elsős volt és nem kilencedikes...

2012. okt. 10. 10:10
 19/23 Boram válasza:

"Szerintem mindenképpen járhatsz vele iskolába. / Egy 9 és 11 évesnek inkább a tanuláson járjon az esze nem pedig azon,hogy lehet-e vagy nem/Az eszem megáll milyen világot élünk?!?!?!"

Hát azt látom hogy megállt az eszed :)!

Néha elborzatok a sötétség eme riasztó képén, hogy ilyen emberek osztják az észt,

de ezt már az előttem lévő leírta.

Szerintem nem gáz, ha valakik mégis a szájára veszi annak meg mond meg hogy "fiatalabb ugyan de nálad érettebb"

2012. okt. 10. 14:22
 20/23 anonim ***** válasza:
gáz bizony. propán-bután! de leginkább utóbbi.
2012. okt. 12. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!