Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint gáz lenne ha egy 11. -es lány járna egy 9. -es fiúval. Szerintetek?
15. és 17.-nek!
Olyan világban élünk, ahol egyesek alapvető szövegértési képesség ill. nyelvtani ismeretek nélkül élik a napjaikat. (És nyilván ezekkel a képességekkel írnak alá pl. hitelszerződéseket is, hogy utána mindenki hibás legyen a kialakult nyomorért, csak az nem, akin az egész múlik...)
A 11.-es lány 11. osztályba jár, azaz 17-18 éves, a 9.-es fiú pedig 9. osztályos, (régebbi rendszer szerint 1.-ős (elsős) középiskolás, azaz 15-16 éves.
Ja, a témával kapocsolatban pedig: az együttjárás a mai fiatalok körében messzebb van a "kapcsolat"-tól, mint akkor, amikor még az elsős elsős volt és nem kilencedikes...
"Szerintem mindenképpen járhatsz vele iskolába. / Egy 9 és 11 évesnek inkább a tanuláson járjon az esze nem pedig azon,hogy lehet-e vagy nem/Az eszem megáll milyen világot élünk?!?!?!"
Hát azt látom hogy megállt az eszed :)!
Néha elborzatok a sötétség eme riasztó képén, hogy ilyen emberek osztják az észt,
de ezt már az előttem lévő leírta.
Szerintem nem gáz, ha valakik mégis a szájára veszi annak meg mond meg hogy "fiatalabb ugyan de nálad érettebb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!