Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántam, hogy hozzam helyre?
Figyelt kérdés
Hogyan hozzam helyre?megcsaltam a barátom csokba itasson.Nagyon szeretem annyira sajnalom2012. okt. 4. 16:03
1/5 anonim válasza:
hagyd el,hogy legyen esélye egy boldog életre
gondolj bele mit fog érezni,mikor rájön,hogy kígyót melengetett
gyűlölni fog
2/5 anonim válasza:
van olyasmi ami megbocsáthatatlan és ha ezer évig élsz sem tudod helyrehozni,legközelebb használd azt a kerek dolgot ami a nyakadon van
3/5 A kérdező kommentje:
már tudja és nem akar megbocsájtani peddig tobbe soha nem tennem eszt ennyira fontos nekem és en annyira ostoba voltam
2012. okt. 4. 16:07
4/5 anonim válasza:
Akkor mond el ezt neki,és még azt is hogy most ő dönt.
Ha azt mondja menj el.Akkor ezt te elfogadod,és nem keresed többet.
Hidd el gondolkozni fog rajta.
5/5 anonim válasza:
Remélem az ittas részét nem mentségnek szánod mert bocs a kifejezésért de ebböl az emberi faszsgbol már kvára elegemvan. Egy ember egy másikat akkor csal meg ha akár egy percre is nem biztos az elsőben. Ez természetes és nem bűn. mindenki bizonytalan. Az hogy ezt a percet (ha jóesetben ez csak ennyi) rögtön cselekvésreforditod az rólad egy erkörcsi bizonyitvány. Én személyszerint pont ezért basználak ki kétlábbal. AZ hogy bánod jó. Bánd is legalább te is szenvedsz. Isten majd megbocsájt. Mástol Ne várd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!