Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akiről kiderült,hogy össze akart velem jönni,ő vallotta be,hogy el akart csábítani. Meg is lepett az őszintesége. Én megmondtam neki,h nem,nem lehet köztünk semmi. Mire ő nem elkeseredett,hanem azt mondta,h ha nem hát nem,és hagyja,h azzal legyek akivel akarok. De érdekes,h azóta sem tűnt el az életemből,nem szakította meg velem a kapcsolatot,csak egyszerűen most már csak olyan barátilag viselkedik velem. Megígérte,h többé nem fog nálam bepróbálkozni. Egyébként tudni kell róla,hogy inkább olyan rosszfiús vayg hát igazából nem jó nem is rossz,de inkább rossz. Szóval nem az a típus akiből kinéztem volna,hogy így kezeli ezt a helyzetet. Meglepett.

2012. okt. 3. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
csak az alkalmat várja... mint a vadász a lesen. Higgy nekem... tapasztalt vadász vagyok.
2012. okt. 3. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,őszinte érzései vannak irányodba, de mivel ez viszonzatlan,így egy idő után el fog múlni,vayg hát kénytelen lesz elfojtani magában. Ha csak nem nagyon kitartó. Ezt mindenesetre nagyon beszívta.
2012. okt. 3. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont:D
2012. okt. 3. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:

ugyanilyen volt nálam is lekoppintottak egyből tudomásul vettem, de nagyon rosszul esett, 1.5 éve volt és még mindig szerelmes vagyok *.* de nem látszik :D

szóval csak vigyázz

2012. okt. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!