Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén a barátnőmnél voltam és nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos ez úgy történt hogy hétvégén a barátnőmnél aludtam. Én 11 vagyok ő 12. Mindketten lányok vagyunk. Most aludtam másodjára nála, nagyon jó barátnők vagyunk, a legjobbak. De ezen a napon elégé furcsán viselkedett. Sokszor ölelgetett és puszilt meg. Mindketten szüzek vagyunk még nem volt barátunk. Szóval az történt hogy még elalvás előtt a takaró alatt voltunk és zseblámpával hülyültünk, aztán hirtelen lesmárolt. Nem tiltakoztam és is visszacsókoltam és ez így ment tovább sokáig majd ő elkezdett vetkőzni aztán engem is levetkőztetett és sokáig nyaltuk és csókóltuk egymás testét majd aztán ott alul és hát én sokszor elmentem és ő is szóval nagyon jó volt. Azóta teljesen másképp nézek rá és ő is rám. A gond az hogy eddig érdekeltek a fiúk szóval van az osztályban is 1-2 helyes fiú,de mostanra ez az érzés teljesen eltűnt belőlem és csak a barátnőmre tudok gondolni és ő is szintén. lehetséges hogy többé már nem érdekelnek és nem is fognak a fiúk? Vagy ez hogy szokott lenni egy idő után? valaki volt már így? Most hétvégén megint nála leszek és nem hiszem hogy nem lesz semmi, mert én is szeretném és ő is hogy legyen. Léci segítsetek!2012. okt. 2. 14:51
12/21 anonim válasza:
11 éves még nem mond ilyet, hogy van helyes fiú és nem megy el sokszor...az írás stílusa viszont borzasztó, aki ezt írta, sose találkozott még 11 évessel. Sehol egy helyesírási hiba, ennél több kell, hogy hihető legyen, gyenge próbálkozás.
13/21 A kérdező kommentje:
Azért nincs helyesírási hibám mert mikor írok akkor ha az nem jó akkor aláhúzza pirossal és én meg utána kijavítgatom.
2012. okt. 2. 15:17
14/21 anonim válasza:
A stílus is idegen egy 11 évestől, soha nem adna ilyen higgadt választ és ezt a történetet sem ilyen higgadt stílusban írná, hagyjuk ezt inkább, menjél vissza Wowozni, várnak a többiek.
15/21 A kérdező kommentje:
Még várok a megfelelő válaszra, mert még nem jött. Viszont jöttek hasznosak azokat köszönöm szépen.
2012. okt. 2. 15:52
16/21 anonim válasza:
KAMU!
Ha nem, akkor remélem rajtakapnak titeket xD
17/21 A kérdező kommentje:
na azért senki sem vette észre a kakuktojást ebben a kérdésben:D
2012. okt. 2. 21:03
18/21 anonim válasza:
miaz h kakukk tojás??????????
am meg csinéljátok csak,aztéán majd vissza álltok a f@sz vágyra!
19/21 A kérdező kommentje:
Keress kérdéseket hasonló témákban
ez6 már nagy segítség:D
2012. okt. 4. 11:32
20/21 anonim válasza:
Erre már csak annyit lehet mondani, hogy UNCSIII!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!