Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó ajándék lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés

A Barátnőmmel fél éve leszünk együtt,és pár nappal később lesz a 14. születésnapja is.

Az ötletem:Egy közös kép,kerettel,amire rá lenne gravírozva,hogy:Szeretlek!Első szerelmed:X Y"

2012. szept. 30. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Tökéletes, nagyon aranyos.:)
2012. szept. 30. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Első szerelmed részt hagyd ki. Olyan mintha azt mondanád neki hogy lesz még második meg harmadik szerelmed is. Ötlet jó, szöveget hanyagolt.
2012. szept. 30. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Kérdés:Hogy lehetne megcsináltatni?A kép nem akadály,nade a keret...:/
2012. szept. 30. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt én is gondoltam. :)

Inkább,veszek valami jó keretet,és majd írok a kép hátuljára valamit. :)

2012. szept. 30. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem képkeretet ugyanúgy tudnak gravírozni,mint mondjuk tollat.Nem valami nagy cucc,csak keresni kell egy olyan boltot ahol foglalkoznak ilyesmivel.
2012. szept. 30. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
A semmi közepén lakunk,itt még a közelben sincs ilyesmi. /
2012. szept. 30. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Spárban, tescoban egyaránt lehet kapni keretet, különböző méretben. Nem baj, ha a kép kisebb mint akeret, teszel mögé egy fekete, vagy fehér lapot, és középre teszed a képet. Nagyon jól néz ki
2012. szept. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!