Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent hogy jó ideig még biztos velem leszel?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 07:27
2/7 anonim válasza:
Ezt mondta? A jó ideig jelző azt jelenti, hogy hosszabb távra tervez, de nem örökre.
3/7 anonim válasza:
Szerintem simán jelentheti azt is, hogy örökre, csak szerintem ilyet nem illik mondani az elején, mert ijesztő.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.az utolsó tetszett a legjobban !
2012. szept. 26. 09:07
5/7 anonim válasza:
Ha örökre tervezem, akkor azt mondom, hogy veled akarnám leélni az életemet, nem pedig, hogy egy jó ideig velem leszel. :) Lehet csak nem tud fogalmazni, de lehet, hogy egy Freudi elszólás. :)
6/7 anonim válasza:
A kapcsolat elején vagytok? Úgy sejtem, igen, hiszen máskülönben jobban tudnád, mit hogyan ért a párod.
Az elején még én sem mondtam volna olyat, hogy örökre velem leszel. A "jó ideig" is egy nagyon kedvező ígéret volt akkor. Néha még, félig viccesen most is mondunk ilyet egymásnak, emellett tudjuk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket és elhangzott már az "örökké" szó is.
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem mással leszel hirtelen, egyik napról a másikra, hanem, mint ahogy mondta is: jó ideig biztos vele leszel. Gyakorlatilag leginkább ezt jelentheti ez a mondat, mert ha össze rakom ezeket a szavakat egymás után, ahogyan az alkotója tette ezt a jelentést bírom hozzá társítani. Szóval határozottan úgy tűnik, hogy ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!