Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent hogy jó ideig még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent hogy jó ideig még biztos velem leszel?

Figyelt kérdés

2012. szept. 26. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy komolyan gondolja?
2012. szept. 26. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt mondta? A jó ideig jelző azt jelenti, hogy hosszabb távra tervez, de nem örökre.
2012. szept. 26. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem simán jelentheti azt is, hogy örökre, csak szerintem ilyet nem illik mondani az elején, mert ijesztő.
2012. szept. 26. 08:58
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.az utolsó tetszett a legjobban !
2012. szept. 26. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha örökre tervezem, akkor azt mondom, hogy veled akarnám leélni az életemet, nem pedig, hogy egy jó ideig velem leszel. :) Lehet csak nem tud fogalmazni, de lehet, hogy egy Freudi elszólás. :)
2012. szept. 26. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:

A kapcsolat elején vagytok? Úgy sejtem, igen, hiszen máskülönben jobban tudnád, mit hogyan ért a párod.

Az elején még én sem mondtam volna olyat, hogy örökre velem leszel. A "jó ideig" is egy nagyon kedvező ígéret volt akkor. Néha még, félig viccesen most is mondunk ilyet egymásnak, emellett tudjuk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket és elhangzott már az "örökké" szó is.

2012. szept. 26. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nem mással leszel hirtelen, egyik napról a másikra, hanem, mint ahogy mondta is: jó ideig biztos vele leszel. Gyakorlatilag leginkább ezt jelentheti ez a mondat, mert ha össze rakom ezeket a szavakat egymás után, ahogyan az alkotója tette ezt a jelentést bírom hozzá társítani. Szóval határozottan úgy tűnik, hogy ezt jelenti.
2012. szept. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!