Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyának, hogy van barátom, akivel már le is feküdtem?
Figyelt kérdés
Az van, hogy a barátommal már nagyon régóta vágunk együtt, csak eddig nem mondtam el a szüleimnek. Apaval nincs gond, de anya pánikbeteg, ezért nem tenne neki jót ez a nagy változás. Arra gondolok, hogy egyik pillanatban meg én vagyok az ő szent és sérthetetlen kislánya, másik pillanatban meg már van barátom, akivel már le is feküdtem.
Szóval hogy mondjam el neki, hogy ne érje az egész neki negatív hatással
2012. szept. 23. 14:43
11/11 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor a szex bejelentéssel majd máskor.
Amúgy persze, hogy használtunk. Mégis minek nézel engem?
2012. szept. 25. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!