Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátomat?
Már 3 hete nem találkoztunk (munka miatt) és kicsit úgy érzem, hogy elhidegültünk egymástól. Ötletek?
Sztriptíz? Vacsi? Romantikus fürdő? Adjatok még ötleteket! Minden válaszolónak Pozitív értékelés!! :) köszi előre is
20/L
én nekem részben ez megvolt vacsi híján hogy. vacsiztok, elmész fürdeni. elküldöd a csávódat is (ha nagyon együtt szoktatok fürdeni mindig akkor együtt fürdés
felmentek és felveszel valami cuki fehérnemű szettet. akár egyrészest is vagy ami dögösen mutat rajtad szerinte és adsz neki egy öltáncot :D megmondod hogy semmi tapi csak nézni kell te pedig végig hozzásimulsz, nagyon felfogod vele tüzelni. ilyen settekhez szoktak adni comnál lévő ilyen csipkés gumipánt szerű cuccot. megmondod neki hogyha lehúzza szájjal az övé vagy! szerintem jó ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!