Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok az eddigi életetekről azért, hogy együtt
lehessetek a szerelmetekkel?
11/17 A kérdező kommentje:
A szüleim nem hiszem, hogy megszakítanák velem a kapcsolatot, ha szerintük rossz döntést hoznék, viszont a baráti körük, ismerőseik, rokonaink mind-mind ferde szemmel néznének rám - és emiatt rájuk is.
12/17 A kérdező kommentje:
9. válaszolónak:
Gratulálok! :)
Tehát nem bántad meg... De nincs meg az esélye annak, hogy talán évek múltán a fejéhez vágd, mi mindent adtál fel érte? Nem rontja meg majd a kapcsolatot a múlt? Ki lehet azt igazán törölni?
Szeretted az eddigi életed? Akkor nem mondanék le róla.
Nem szeretted az eddigi életed? Akkor mennék, vissza se néznék. Egyedül is.
A legfontosabb, hogy magad miatt menj, vagy maradj.
2012. szept. 12. 13:08
Nehéz döntés volt, az biztos! De nem kényszeritett, hogy adjam fel, egyszerüen igy volt kivitelezhetö a kapcsolat folytatàsa. Nem hiszem, hogy a fejéhez vàgom, még ha ne adj isten meg is bànnàm! De én ugy vagyok ezzel, hogy egyszer élünk, valahol el kell kezdeni a csalàdi életet és az anyasàgot! Ha màsér nem is, de a kicsi fiam miatt sem fogom megbànni, hogy igy döntöttem:) Pasibol lehet szàz, de egy gyermek örök, indig az enyém marad:)ugyanaz a vér, ugyanazok a gének, minket egy varàzsszàl köt össze <3
2012. szept. 12. 13:52
szeretem a jelenlegi szépen gördülő életemet, és nem mondanék le erről senki kedvéért sem. Max megengedném neki hogy becsatlakozzon ebbe, és együtt élvezzük azt.
Olyan nincs hogy csak poénból mindenki ellenzi! Szüleid, barátaid biztos nem akarnak neked rosszat. Szóval jó lenne megtudni hogy az ellenzők miért ellenzik. Talán tudnak valamit amit te nem!
2012. szept. 12. 14:36
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sok mindenen elgondolkodtattak...
Én is hasonló helyzetben jártam! 3 éve már , h megismertem egy fiút az interneten aki 150 km távolságban élt...szóval volt egy kis távolság. Fél év után találkoztunk előszőr, addigra már mindkettőnkben alakultak ki érzések és azonnal tudtuk h nekünk közös jövőnk lesz. Nos mindketten otthagytuk az addigi életünket (család,munka,barátok) és összeköltöztünk a pont félútpn lévő Pestre :) Azóta is együtt vagyunk és azt hiszem életem legjobb döntését hoztam h feladtam mindent ÉRTE!
2012. szept. 18. 10:54
Kapcsolódó kérdések: