Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és majdnem 2 éve vagyunk együtt a barátommal de a szüleim nem engedik meg, hogy egymásnál aludjunk. Többi lent. (? )
én 17 voltam mikor összejöttem a párommal...anyu 18 éves koromig szigorúan behúzta a kézifékemet...addig nem is aludhattam Nála...megmondta anya mihelyt betöltöm a 18-at akkor normál kereteken belül azt csinálok amit akarok...így megvolt a szülinapom már aznap a páromnál aludtam, és azóta jóformán minden másnap együtt alszunk :)
Lehet ha betöltöd a 18-at engedékenyebb lesz :)
N22
engem is azért idegesített a dolog "mert csak egy szám"...de nem vitatkozhattam anyuval...elhiheted hogy engem is mennyire bosszantott a dolog hogy egy éve voltunk együtt mikor végre lent aludhattam (a 17. szülinapomon jöttünk össze)...sőt azt is megalázónak éreztem hogy 18 éves koromig nem mehettem buliba...ha el is mehettem 10-re otthon kellett lennem (ált.ban akkor kezdődtek) sőt ha a párommal voltam akkor is hétköznap 9-re otthon...nehéz volt de elviseltem mert nem volt más választásom, ahogy sajnos neked sem
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!