Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást, mégis szakított. Lehet ebből még valami?
Sziasztok!
A barátnőm is nagyon szeret engem és én is nagyon szeretem őt. Tegnap este mégis szakított velem, mégis együtt aludtunk. Tulajdonképpen ő nem tud párkapcsolatban élni, 2. barátja vagyok/voltam és 1 hónapnál tovább nem bírja, nagyon független típus. Most így a szakítás után ugyanúgy van csók és mondjuk egymásnak, h szeretlek, hiányzol stb... Szerintetek helyre tudja tenni magában ezt a dolgot és folytatjuk, vagy már nincs rá túl sok remény? :( Priviben is írhattok!
Talán így, hogy nincs kimondva, hogy kapcsolatban vagytok, így jobban érzi magát.
Lehet, hogy attól tart, hogyha elköteleződik, akkor lemarad sok mindenről, nem gyűjt elég tapasztalatot, nem tudja kiélni magát...
Ez persze nem azt jelenti, hogy feltétlen ki is használja a függetlenségét.
Javasold neki, hogy akkor legyetek egy ilyen laza kapcsolatban....közös programok, stb.
A lényeg, hogy nagyjából ugyanolyan lenne így a viszony köztetek, leszámítva a számonkéréseket...és nem tapadnátok annyira egymásra.
Így úgy érezné független, és neked is jó lenne.
Ez így hülyeség.... szeret téged de mégsem tud kapcsolatban lenni? Nekem ez úgy tűnik csak így akar téged lerázni ezzel a magyarázattal.
Ha igazán szeretne akkor tud kapcsolatban lenni. A jó kapcsolat nem olyan mint a póráz, nem folytogat. Ha adsz neki elég "teret" akkor mitől nem udna kapcsolatba lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!