Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélye egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye egy 25. éves srácnak egy 33. éves nőnél?

Figyelt kérdés
Közel másfél éve ismerem az illetőt, nagyon jóban vagyunk, mind2en kedveljük egymást, ám én sajnos beleszerettem. Nem egy ilyen fellángolás, mert már 3 hónapja tart a dolog, és nem tudom, h ekkora korkülönbség ellenére merjek e próbálkozni. Azért nem tettem emg eddig, mert vártam ,h elmúljon, gondoltam csak ilyen hírtelen dolog de nem múlik.

2012. szept. 1. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
nem sok.de diszkréten próbálkozz
2012. szept. 1. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ő is d.ni akar(persze veled), akkor lesz esélyed.
2012. szept. 1. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Esély az mindig van,csak vagy összejön vagy nem.:)
2012. szept. 1. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
általában a nőknek az idősebb férfiak kellenek, de vannak kivételek, szóval esély az van, ha nem foglalt, akkor próbálkozz
2012. szept. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!