Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt mindenki?

Figyelt kérdés

Itt gyakori kérdéseken ha egy 12 éves lány vagy fiú kiír egy olyan kérdést hogy hogy legyen szerelmes belé egy lány/fiú

akkor miért olyan hülye válaszokkal jöttök hogy menjél vissza legózni meg hogy egy 12 éves-nek még nem lehet járni senkivel mert ez nagyon nagy hülyeség. Nem tehetnek róla a 12 évesek sem hogyha szerelmesek lesznek. Minek kell őket piszkálni??

2012. aug. 31. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Menj vissza legózni!
2012. aug. 31. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Mert titokban gyermeki énjük irigykedik, hogy nekik 12 évesen nem volt barátnőjük:(
2012. aug. 31. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Az nem szerelem, amit éreznek, csak annak hiszik.
2012. aug. 31. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Mert 12 évesen ezeket a kérdéseket teszik fel, majd 15 évesen jönnek azok a kérdések, hogy "lehetek így terhes?"
2012. aug. 31. 13:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenki egy forma..... és köszönöm a válaszokat
2012. aug. 31. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
EGYFORMA egybe írandó. Legózás helyett menj iskolába, 12 évesen meg babázni lehet komolyan, szerelmesnek lenni nem.
2012. aug. 31. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Mi is voltunk szerelmesek, sőt, még szerelmespárok is voltak nálunk 12 évesen, mégsem járt senki senkivel, nem smároltunk, nem rohangáltunk kézenfogva és nem bagóztunk együtt a suli mögött. Ezek viszont azt akarják/csinálják.

Nem a szerelem tiltott, hanem az, amit már tenni is akarnak: járni, aztán 13 évesen meg szexelni, 15 évesen abortuszra menni.

Rohadt egy világban élünk.

2012. aug. 31. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért mert szerintem(SZERINTEM!!!) ilyen korban tök hülyeség ezen elmélkedni. A hülye gyerek hazamegy és bekapcsolja a tv-t és azt látja a különböző csatornákon, hogy randi így és randi úgy. Ezért természetes, hogy nekik is megfordul a fejükben.
2012. szept. 1. 07:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi van, kérdező, mi tetszett a válaszomban? RÁtapintottam a lényegre?

7-es voltam.

2012. szept. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!