Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik két férfival szexelnek párhuzamosan?
Én jelenleg 3-ommal vagyok :) És élvezem egy vacsit sem kell fizetnem és tök jó :D Csak így már bonyolultabb az élet mert volt amikor egy nap csak rohangáltam ide-oda... és ahogy az előttem szóló mondta: ami az egyikben megvan az a másikban nincs és fordítva :)
Miért nem buktam még le? Mert teljesen más élethelyzetben lévőket választottam, egyáltalán nincs egy társaságuk és még véletlenül sem futhatunk össze. Az egyik színházi ember ő csak színházi körökben mozog és kulturált helyekre jár. A másik pedig inkább bulizósabb ő a belvárosban az éjszakai életben mozog a harmadik pedig inkább a munkájának és és karrierista... Nálam ez immáron 3 éve működik :D Sok sikert neked :)))
A felháborodott férfiaknak írnám:
Talán ha picit jobban oda figyelnétek a párotokra, azaz ránk nőkre, akkor nem lenne okunk a félre kacsintásra!
Egyébként meg nem minden nő ítélkezik úgy ,hogy bezzeg a pasik....hiszen nem tudhatjuk mi történt ..minden kapcsolta más és más...de ha mi kúrunk félre, rögtön kúrvák vagyunk...azt persze senki nem kérdi miért???
Talán amit az egyik nem tudott megadni, azt máshol keressük, és ez nem feltétlen a fa... lehet 1 szó 1 érintés, 1 kedves bók...vagy bármi, amit a z előzőtöl talán sosem kaptunk meg !
Nőként olvasom a kommentárokat, hozzáállásokat, történeteket.
Gusztustalan, hogy képesek vagytok 'megcsalni' a másikat, még ha nem is tartós párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!