Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te melyik One Direction-ös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te melyik One Direction-ös fiúval járnál?

Figyelt kérdés
Én mindel, mer imádom őket mer naon cukorkák ;DDDD$$$$$

2012. aug. 28. 11:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%
Niall <3 , Zayn <3
2012. szept. 11. 09:08
 22/29 anonim ***** válasza:
45%
csinált b.uzik, 5 fiu együtt énekel, nevetséges hogy már bármivel "sztár" lehet lenni, ez már a igénytelenség, aki 15 évesnél idősebb és tetszik ez neki, annál komoly izlésbeli problémák vannak...
2012. szept. 11. 16:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Semmi közük az igazi rockhoz,metálhoz vagy punkhoz.Amúgy nálam kizárt dolog lenne.Egyikkel sem.
2012. okt. 2. 00:13
 24/29 anonim ***** válasza:
22. válaszoló ők nem a semmi miatt lettek sztárok! Mind az 5 fiúnak nagyon jó hangja van. Szinte az összes magyar "sztárt" lealázzák a hangjukkal, egyébként sem a semmi miatt lettek 3.-ok az X-Faktorban. A külső az mellékes, legalábbis számomra, mert én nem azért szerettem meg őket, ahogyan kinéznek. Egyébknt is azért nem kell utálni őket, mert jó pasinak születtek.
2012. okt. 3. 19:32
 25/29 PeppyE válasza:
Niall :) <3 csak és kizárólag Nialler
2013. jan. 26. 14:48
 26/29 anonim válasza:
Az normális, hogy Én egyikkel se járnék?:o Mert Én a pasis pasikat szeretem. Én inkább ha járnék, akkor Linkin Parkból akárkivel.;) Például Chesterrel, vagy Mike-kal.
2013. jún. 15. 20:16
 27/29 anonim válasza:
Ne már, megint kezded? KAMU kérdés! A kérdező utálja a vándájreksönt!! (Ahogy én is!) Szórakozz mással, megköszönném!!
2013. jún. 15. 22:48
 28/29 dettikevokosztcső válasza:

mindel egyszere :S.......... imadom őket... ha azt kérnék h öljem meg magam majd támadjak fel és lovagoljak egy küklopszon... megtenném......

1D szív

1D lélek

Directioner leszek amíg élek !!!!!!!!!!!!!!

2013. okt. 31. 18:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Mindegyikkel<3
2014. dec. 23. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!