Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem érzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem érzem, hogy szeret. (fiú vagyok)

Figyelt kérdés
Egy lány belém volt zúgva hónapok óta, mindenkitől csak azt hallgattam, hogy juj jöjjek össze vele, mindenkinek azt mondogatta, hogy mennyire helyes vagyok meg ilyenek, a bátyám barátnője az ő legjobb barátnője és neki is állandóan csak azt hajtogatta, hogy úgy se fog összejönni, pedig úgy szeret meg ilyenek..nekem is tetszett a lány csak, hogy már mindenki mondta így kicsit zavaró volt és nem tudtam, hogy akkor hogy döntsek. Most összejöttünk egy hete és teljesen megváltozott, olyan mint ha csak barátként tekintene rám, pedig eddig nagyon érződött, hogy szeret, most viszont mióta összejöttünk szinte mintha teljesen kiszeretett volna belőlem, mindenki mondja, hogy nem tudják mi lett vele, mert még csak a nevemet se ejti ki a száján, az a baj, hogy én mostanra meg teljesen beleestem és nagyon rosszul érzem magam, állandóan azokkal a barátaival van akikkel nem találkozott egész nyáron(ha eddig nem hiányoztak neki akkor most hirtelen miért?) és még csak meg se kérdezi, hogy lenne e kedvem vele menni, egyre rosszabbul vagyok és lassan teljesen kikészít, nem tudom mit tegyek, elmondtam neki, hogy megváltozott mióta összejöttünk és nem tudom, hogy miért és ha én rontottam el akkor beszéljük meg, de azt mondta, hogy ő is érzi, hogy valami változott de nem tudja, hogy mi, mert ő ugyan úgy érez. Kérlek ha valakinek van valami ötlete, akkor mondja el, hogy mi történhetett!

2012. aug. 27. 17:18
 1/2 cukorka<3 ***** válasza:
Lehet csak addig kellettél neki amíg nem kaphatott meg.. Most meg, hogy megkapott már nem vagy kihívás..:S
2012. aug. 27. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Na igen,most ,hogy megkapott talán már nem tart izgalmasnak.

Sajna van ilyen:/ Ha bebizonyosodik,hogy nem szeret dobd ki

2012. aug. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!