Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 27 éves srác, hogyhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 27 éves srác, hogyhogy nem talál párt magának?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm 27 éves srác, egyedülálló, nincs senkije már évek óta.

Nem jár bulizni, szinte soha, azt mondja nem szeret, kerüli a tömeget, és nem neki való. Nem nagyon mozdul ki, dolgozik mint vállalkozó és mondhatni elég sok ideje elmegy erre.

Mivel ismerem, és korábban beszélgettünk is csajokról stb. tudom, hogy nem prűd, sőt nagyon is élénk a szexuális fantáziája. Viszont tényleg van nmi önbizalom hiánya, és tart a csalódásoktól, és attól, hogy a nők a bolondját járatják vele, csak szédítik és végül mégsem kell nekik stb.

Külsőre nem csúnya, nem extra jóképű de karakteres és férfias arca van, és sportosabb testalkatú, kb olyan 180cm magas lehet, barna haj (kissé kopaszodó elől és a feje búbján).

Átlagosan öltözködik. Nem mondanám sem csendesnek, sem szószátyárnak. Be tud kapcsolódni beszélgetésekbe és intelligens tanult srác, lányokkal is látom beszélgetni és kedves, őszinte és odafigyelő, mindenki kedveli, és mindenkinek segít ha teheti.

Nem értem mi a gond vele, vagy miért nem mászott rá már egy csaj, biztos vagyok benne, hogy semmi gond vele, ne elmebeteg, nem csúnya, nem erőszakos és nem is idegesítő vagy ilyesmi. Szeretnék neki segíteni, mert párszor már éreztem, hogy zavarja ez a helyzet, főleg mikor néha velünk van, és mi a barátnőinkkel vagyunk, ő meg magányosan. Persze nem mutatja ki, hogy szomorú emiatt, eléggé van benne tartás, de biztos, hogy bántja!

Szerintetek mi lenne a jó ötlet, hogy lehetne segíteni rajta?

Köszönöm a segítőkész válaszokat előre is!

2012. aug. 25. 09:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

ebben igazad van, egyfajta gátlástalanság az vonzó a nőknek, de kinek melyik formája...

azért van ennek az általad felsoroltaknál pozitívabb megnyilvánulása is

2012. aug. 25. 11:49
 22/34 anonim ***** válasza:
23%

Hagyjuk már ezt hogy a "gátlástalanság vonzó a nőknek"...

Ha nem vagy jóképű és még mellé bunkó is vagy azzal csak még ellenszenvesebb leszel neki...

2012. aug. 25. 12:08
 23/34 anonim ***** válasza:

Maga miatt nem talál párt.

Ahogy gondolkodik, ahogy viselkedik.

Ha mindenki ilyen együgyű, és betoji lenne, hogy jaj, a csalódás miatt, kihalna az emberiség.

Nem tudsz rajta segíteni, magának kéne. ennyi.

2012. aug. 25. 13:25
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Sírjatok kis sz*rjankók, szenvedjetek a saját hülyeségetek miatt, röhejesek vagytok, de legalább jó napom lesz, mert én tudom, hogy ez nem igaz. ;D
2012. aug. 25. 13:28
 25/34 anonim ***** válasza:
13:25 És mi van azzal, akit csak csalódás érhet ilyen téren, mert egy lánynak se jön be?
2012. aug. 25. 13:36
 26/34 anonim ***** válasza:

# 25:

Ez mind szep es igaz amit mondassz, csak az a baj, hogy sirankozassal nem lehet elore lepni, sot egy negativ felhot generalsz magad kore amitol mindenki menekul. Inkabb keress mas eletcelt mint a nok es meglatod ertekes es boldog ember lehetsz. Persze tudom, hogy a tarsadalom meg a media ezt sugallja, hogy ilyen jo no meg olyan jo no kell neked es a legtobb onertekelesi zavar innen ered, de valahogy tul kell tedd magad ezeken, ezt hivjak kuzdelemnek.

2012. aug. 25. 13:51
 27/34 anonim ***** válasza:

24-es, én egy sz.rjankó vagyok...., de olyan horgot és felütést kapnál tőlem, hogy még az ápolónők is 48óra alatt raknák rendbe a bordáidat és sírva futnál anyádhoz, hogy védjen meg tőlem!(nőt elvből nem bántunk) :)

Bogyókák, amit itt írtok, az tele van ellentmondásokkal...

Ha nem veszed komolyan a dolgot, akkor a kapcsolat olyan is lesz és nem lesz értelme elkezdeni!(a 24-esek például ilyenek, ezek még tetszhetnek 25év alatti nőknél, de komoly kapcsolatra esélye sincs)

Ha komolyan veszed és görcsöl az ember, az megint elrémiszti a lányt! Szóval keresni kell egy aranyközéputat és éreztetni a nővel azt, hogy te irányítod a kapcsolatot, de persze ezt ügyesen kell, nehogy észre vegye! Szóval ismerkedjen a srác és szépen megfontoltan kell húzogatni az érdeklődök irántad, de azért nem is és neked is tenned kell értem fonalakat!(az a legjobb, ha több fronton kezdeményez és önmagát adja, mert ebből valamelyik valószínűleg úgy is bejön, ha pedig több is, akkor nehéz az eset, de ott már az ösztönökre kell halgatni és sajna választani kell a két lány közül)

2012. aug. 25. 17:09
 28/34 anonim ***** válasza:

Azt tudom elképzelni, hogy nem ismered a srácnak azt az oldalát, hogy milyen a lányokkal.

Nemrég randizgattam egy hasonló típussal, eleinte nagyon örültem neki, hogy végre megismertem egy kedves, értelmes srácot, akit minden bizonnyal komolyan lehet venni. Úgy tűnt, mintha egy picit félénk is volna. Aztán az idő előrehaladtával lelibbent a fátyol, hogy mennyire, gyerekes, önző, kangörcsös.. Intim helyzetben kifejezetten otromba és agresszív, ha nem az van, amit ő szeretne úgy sértődik meg, mint egy 12 éves. Menekültem, ahogy tudtam. De megmaradt, hogy - szerintem - amit sugall ez a fiú barátai, kollegái irányába, szintúgy az a kategória, akinek "vajon miért nincs barátnője?". Szóval elképzelhető, hogy van olyan defektje, amiről nem tudsz. Persze, nem feltétlenül, de gondoltam tippnek leírom.

2012. aug. 25. 17:18
 29/34 A kérdező kommentje:

ma 17:18:

Ahogy azt hiszem írtam valahol fentebb, ismertem a korábbi barátnőjét, de annak már jó ideje. Nem a csaj hagyta el, hanem a haverom szakított vele, mert a lánynak nem volt elég egy férfi, hogy finoman fogalmazzak. Ennek ellenére ismertük mi a haverjai a volt barátnőt, és a lányismerőseim is, és szó sincs ilyesmiről amiket leírtál. Semmi gond nem volt a kapcsolatukkal, sem a mindennapokban sem az ágyban, ez azért ha nem is közvetlenül de kiderült és tény volt, jól megvoltak, és nem volt egyikükkel sem gond, persze a csaj végül csúnyán becsapta és félrekefélt. Lehet hogy nem bízik azóta a nőkben, már erre is gondoltam...

2012. aug. 25. 17:39
 30/34 anonim ***** válasza:

Evvel az információval nem találkoztam fentebb. Hát jó, akkor nem adtam új irányvonalat az esetleges problémát illetően.:-P

Mindenesetre szerintem lehet finoman "keritősködni", ha ismeretek olyan csajt, akit érdemes lenne neki bemutatni. Nem mindig sülnek el ezek rosszul. Pláne, ha azt mondjátok, hogy az xy szeretne ismerkedni, és rá gondoltatok, nem pedig neki akartok direkt beszervezni valakit.

2012. aug. 25. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!