Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korkülömbség. Akkora nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülömbség. Akkora nagy baj? Mennyire figyeljek a többiek véleményére?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, belestem egy 25éves srácba, nagyon szeretjük egymást és ebben 100%-ig biztos vagyok. Bár még nem történt semmi, a többiek közül páran ellenzik, páran bátorítanak erre a kapcsolatra. A srác aztmondta, hogy őt nem érdeklik a többiek, csak az én véleményem számít neki, bennem viszont van egy kis félelem, hogy mi lesz ha.. rosszul esne ha többen is úgy fordulnának hozzám, hogy úristen tényleg így meg úgy?! Nagyon szeretem, de nemtudom mit tegyek! Segítenétek? Szerintetek érdemes elkezdeni a korkülömbség ellenére?

2012. aug. 24. 12:25
1 2
 11/13 wewe válasza:
szerintem egyáltalán nem baj a korkülömbség,mert ahogy ezt te is írtad,nem büntetendő.szerintem érdemes belevágni.sok szerencsét :)
2012. aug. 27. 14:30
 12/13 anonim válasza:
A korkülönbséggel nincs gond.Viszont úgy hogy te még csak 15 éves vagy,ő 25,így nézve sok.Ő egy felnőtt férfi,te tanuló vagy.Még kislány.Tudom,h nem ezt akarod hallani,én is voltam 15 éves,20 évvel ezelőtt.Ha a lányom kérdezne ilyet,lebeszélném róla.
2012. aug. 30. 10:00
 13/13 anonim válasza:

Az én barátom 6 évvel idősebb nálam. Őt is sokszor rossz szemmel nézik mivel idősebbnek tűnik én meg alacsony vagyok és fiatalabbnak látszom. De tudod mit? Nem érdekel mit mondanak mások! (a félreértések elkerülése végett: szűz vagyok és q barátom soha nem erőltetett semmit)

A boldogságodhoz senkinek semmi köze!

:)

16/L

2012. szept. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!