Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy reagáljak?

Figyelt kérdés

lány vagyok és én inkább fiúkkal szoktam barátkozni általában, mint lányokkal és volt egy haverom akivel elég jóba voltam, általánosba végig vele jártam egy osztályba, és idén megtudtam hogy tavaly megtetszettem neki.De én nem akartam tőle többet, mint barátságot(még most se), és én ezt a szemémbe megmondtam...még mikor nem tudtam hogy ő meg igen..

és most elég szarul érzem magam, hogy teljesen "friendzone"ba tettem..

most még ugyanolyan barátságba vagyunk, de ő nem tudja hogy mástól ezt megtudtam.. nem tudom, hogy kéne-e szóljak neki, mert lehet hogy ez kárt okozna a barátságunkban..

szerintetek??

...mert azóta mondta hogy neki mennyire tetszik ez-meg az a csaj..én adok neki tanácsokat meg minden..

én nagyon sok ideig hittem a fiú-lány barátságban, de egyre jobban kezdem tapasztalni hogy az egyik fél biztosan többet is szeretne, csak(mint az én esetemben) nem mondja el neki

erről mit gondoltok?

2012. aug. 23. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, és akkor legalább mindketten tisztábban fogtok látni.

("friendzone" - én azt hittem eddig, hogy ezt csak a pasik találták ki, de ezek szerint te lány létedre is így gondolkodsz?)

2012. aug. 23. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd kilép ha nem bírja...
2012. aug. 23. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:

az igaz hogy egy másik bnőm is megtetszett neki..

egy ideig együtt voltak, aztán újra barátok lettek..

de én nem tudom hogy nekem ez menne-e..most teljesen máshogy tekintek rá

2012. aug. 23. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:

első kommentelő,

igen, így gondolkodok.. ha az egyik fél többet akar de a másik nem.. "friendzone"ba tette.

2012. aug. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!