Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen csajt milyen kategóriába sorolnátok?
Egyik haverom ismerőséről van szó, szóval csak az elmondottakat tudom leírni.
A csaj nem túl szép, ő mégis eléggé válogat a pasik között. Nem is volt pasija majdnem 19 éves koráig, akkor megunta a dolgot, és összejött a végén egy elég csúnya pasival.
Mindig a kinézetre megy rá, akkor miért nem valami kigyúrtat választott, egy nyápic helyett?
Elég lusta, sütni-főzni semmit sem tud, szinte egész nap a gépe előtt ül.
Elég hisztis is, meg ha nem tetszik amit mond az édesanyja neki, akkor vergődik.
Nem vették fel tavaly a főiskolára, és egy szakközépbe kellett mennie, ezért is vergődött, mert ő nem járhat a főiskola épületében.
Állítólag nem is túl gazdagok.
Én nem tudtam sehová sem sorolni, mivel még nem láttam. De gondolom a leírás alapján valaki csak be tudja skatulyázni valahová.
Diavolino44 nem érted.
Nem én bélyegeztem meg.
A kénezetre ment rá, mert ilyen szép lányokat is lecsúnyázott, meg hogy ez milyen csúnya pasi az, meg volt olyan pasi is, akinek beszólt h nem tetszel nekem külsőre, pedig a srác állítólag egész jól nézett ki.
Válogatott, de ő nem néz ki jól, ezért nem volt pasija.
10:51-el értek egyet, nagyjából olyan vagyok, mint amit ő leírt.. Bár nálam a "vergődés" nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannak panaszkodok, nem tudom, az ismerősödnél ez mit takar.. :D
"Cukifiú" nével meg inkább mélyen hallgatnék XDDD
19/L
Leírom pontosan, egyben a szöveget Diavolinonak:
Azért nem volt 19 éves koráig pasija, mert az olyan pasik kellettek volna neki mint Gombi meg Jerzy Béci stb a való világból, de írhattam volna Lewis Hamiltont is. Most nem azon van a hangsúly h sztárok(bár az én szememben csak Hamilton az).
Egy pasival jó ideig msn-ezett, állítólag nem is volt csúnya pasi, neki mindenképp kellett volna a csaj, még akkor is ha nem szép a csaj. Viszont a csaj szanaszét szivatta, nem találkozott vele, mindig kitalált valamit, a pasi meg papucs módjára mindent eltűrt. :D
Aztán tükörben fotózza magát naphosszat stb.
A fiút azért kerítette magának, mert nem volt senki, nem kellett senkinek sem. Amúgy először az a fiú sem kellett neki, de nem volt más. Meg állítólag össze akart 1* jönni valami csúnya pasival csak azért h legyen valakije.
A sütés-főzés alap dolog szerintem egy 19 éves csajnál, én fiú létemre tudok ezt-azt sütni, szóval nekem pl nem kellene egy ilyen csaj sem, hiszen még csak nem is próbálkozik a sütéssel.
Azt is hallottam már, hgoy az édesanyja mondta neki h segítsen neki takarítani, erre nem tetszett neki, és kiabált vele. Tipikusan semmit nem szeret csinálni, így nem fog megélni sem.
Főiskolára meg nem fog járni mivel nem vették fel, és az érettségi eredményei sem jók. Vergődni azért vergődött, mert fel akart vágni azzal, hogy ő főiskolára jár, csak nagyon megszopta, mert az ő szakmájának a képzése(felsőfokú) pont nem a főiskolán van, hanem egy szakközépbe tartják az órákat. Pedig ő abban volt, hogy az ő képzése is a főiskoán fog zajlani(fsz képzés).
Ez mind baromi szep!
Csak onnantol gyakorlatilag teljesen hiteltelen akarmilyen megnyilvanulasod, miutan leirtad, hogy meg nem is lattad a lanyt! Akkor meg mirol beszelunk????
Haverom az ismeroserol azt mond amit akar..
Az lett volna a korrekt valasz ,h bocs de nem tudok velemenyt alkotni mert nem is ismerem.
Diavolino44!!
Nem arra voltam kíváncsi h hiteles story-e vagy sem, (egyébként hiszek a haveromnak, olyan mintha a testvérem lenne) hanem arról, hogy milyen kategóriába skatulyáznátok egy ilyen csajt, és mit gondoltok róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!