Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ma a barátom számítógépén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a barátom számítógépén megtaláltam az exeivel készített közös fotókat, és eléggé kiakadtam, mivel nem egyrészt nekem úgy tűnt, hogy nagyon elvoltak akkor és nem tartom kizártnak, hogy még mindig hiányzik neki?

Figyelt kérdés

Lehet hogy csak egy pótlék vagyok számára?

A helyzetet nehezíti, hogy a szüleivel is akkor találkoztam és pont akkor kellett végig játszanom a jókislányt aki mindig mosolyog és mindent megért....

Mit tegyek és miért alakult ez így?

Válaszokat előre is köszi!

2012. aug. 19. 21:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hát ezaz amit én se értek, miért nem törölte ki....
2012. aug. 19. 22:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Először is nem tudhatod, hogy milyen lennék egy ilyen helyzetben, én sem tudom..

Azt viszont tudom hogy attól hogy megtart néhány képet még nem a csajt tartja meg, és nem kell hogy érezzen iránta semmit sem. Nekem nem tetszene ha a múltam egy részét megkellene semmisítenem.

2012. aug. 19. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:

A képek csak emlékek, nem kell messzemenő következtetést levonni belőle.

off miért törlik a moderátorok az én értelmes, segítségkérő kérdésem?

2012. aug. 19. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kitörölném :) / de ne én legyek a mérvadó/
2012. aug. 19. 22:28
 15/24 A kérdező kommentje:

hát rákérdeztem végül.... nem tagadta, igaz, azt mondta rögtön kitörli....

ennyire rémes barátnő volnék?

2012. aug. 19. 22:28
 16/24 A kérdező kommentje:

14 / 15 -ös, én is ugyanezt tettem volna, de mi van ha rájött volna hogy kitöröltem, és akkor még nagyobb feszkó lett volna?

ilyenkor sajnos semmilyen ötletem nincs, ami előre segítené az embert...

2012. aug. 19. 22:30
 17/24 anonim ***** válasza:
nem akarok vitázni, de szerintem IGEN.
2012. aug. 19. 22:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem megvannak a képeim az exemről. Az életem része volt, eszembe se jutott, hogy kitöröljem a gépemről és ha a barátom kitörölte volna bizony megszűnt volna a bizalmam felé. Más kérdés, hogy mindenkinek privát szférája a saját gépe nálunk. Amúgy nem azt jelenti, hogy téged nem szeret.
2012. aug. 19. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta h kitörli és valóban így is tesz, akkor megértette mi a bajod, örülj neki, sok férfi nem ezt tenné..
2012. aug. 19. 22:35
 20/24 anonim ***** válasza:

De most komolyan, ennyire köcsög vagy hogy a beleegyezése nélkül csak azért kitörölnéd a képeket mert neked nem tetszik hogy neki előtted is volt egy kapcsolata amiben boldog volt? Tudom hogy ezt nehéz felfognod, de attól hogy neked minden régi kapcsolatodból a rossz maradt meg, még lehet hogy másnak szép emlékei is vannak.

Egyébként gondoltál arra hogy netalán esetleg véletlenül maradtak ott a képek, mert egyszerűen elfeledkezett róluk?

2012. aug. 19. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!