Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki a legelső szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki a legelső szerelme tulajdonságait keresi a következő párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Pl ha barna szem barna haj vékony testalkat és magas akkor a legelső szerelmünk lesz az ideálunk és csak olyan adottságúakat keresünk az után?

2012. aug. 17. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

az én párom teljesen más külsőre belsőre mint az exem :) (hála az égnek :) )

N22

2012. aug. 17. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert a belső is fontos. Most is tetszik egy lány (nem viszonozza, de már hozzászoktam hogy pofára esek), aki más külsőre és belsőre is, mint az első barátnőm.
2012. aug. 17. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem zöld szemű volt az első szerelmem, ma is odavagyok a zöld szemekért, de a mostani párom barna szemű. Totál ellentéte a párom az elsőnek, tehát nem igazán állja meg a helyét az elképzelés. (max. szem szinten :) )
2012. aug. 17. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Most vegyük csak a külsőt... Az én ideálom természetes vörös haj, a világosabb színben. Zöld szem, kicsit kerekebb arc, nem túl nagy cickó, és legalább 170cm magas. Az első barátnőm 160cm, barna haj, barna szem, giga cickó, ovális arc. Ugye mindenki le tudja vonni a következtetés?? :)
2012. aug. 17. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Az exem teljesen más volt mint az előtte elképzelt ideálom, de mivel ő volt az első szerelmem, azóta az exemhez hasonlókat keresem. Szóval igen, ő amolyan ideál :/ (és még mielőtt valaki azt hinné: nem olyan hűde jó pasi szóval nem is azért)
2012. aug. 17. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem
2012. aug. 17. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy az ellenkezöt, esetleg csak egy másikat.
2012. aug. 17. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!