Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó jel az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó jel az, ha egy csaj ilyet ír vissza?

Figyelt kérdés
"xd szia...noshát köszi a felkészítést..:D megnevettettél így hajnalokhajnalán:D egyáltalán nem zavartál a leveleddel.és köszi az érdeklődésed.:D ha gondolod vegyél fel msnre: XXXXXX és ott beszélgethetünk ha nincs ellenedre további szép napot.puszi!"

2012. aug. 15. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kislánynak mondanám. Az írásábol következtetve olyan 13-14 éves lehet. Ha idősebb, akkor elég elcseszett...

Nem rossz, ha megkérte, hogy vedd fel...

2012. aug. 15. 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Köszi, puszcsi...majd dugcsi:DD
2012. aug. 15. 20:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Igazából 18 éves, de valahogy nekem is kicsit fura volt h ilyen nagyon "kedves" volt.
2012. aug. 15. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez jót jelent, és meg se haragudj, de a nevedből ítélve összeilletek: a Cukifiú és a Puszcsilány. :))))))
2012. aug. 15. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
barát-zóna gyanús, de nem biztos.
2012. aug. 15. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
4-es, a te kommenteden sokat nevettem. Feldobtál vele. Ez jó :)
2012. aug. 15. 20:35
 7/14 A kérdező kommentje:

Miért puszcsilány? Azt írta puszi, a legtöbb lány írja h puszi, nemtom ezért minek nevezed el az illetőt puszcsilánynak. :D

A cukifiú meg nem feltétlen a viselkedésre vonatkozik...

2012. aug. 15. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb esetben egy ilyen üzi nem éppen rossz jelnek nevezhető. :)
2012. aug. 15. 20:37
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
6-os, örülök neki :)
2012. aug. 15. 20:43
 10/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, és biztosra tudom hogy egy lány csak akkor ír ijet egy srácnak ha lezbi vagy ha nagyon bejön neki az illető akinek írja. Vedd fel és dumálj vele, majd kiderül!
2012. aug. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.