Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több, mint 2 év után szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint 2 év után szakított velem a barátom, sosem fog bennem ez elmúlni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem még mindig, ő már úgy néz ki teljesen túllépett rajtam, pedig pár hete szakított velem.

Nem is keresett pedig írtam neki. Annyit tudok róla, hogy nagyon jól van (haverja mondta)

Úgy érzem, sosem fog bennem elmúlni az iránta érzett dolog, különlegesnek éreztem a kapcsolatunkat és ő is így volt vele.

Ő volt az első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet, úgy érzem emiatt egyfajta különleges kötődés alakult ki bennem iránta.

Mikor múlik el ez a fájdalom, vagy sosem fog elmúlni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

19L

2012. aug. 14. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
prego!
2012. aug. 14. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves ASOT. Nem akarlak megbántani, de normális,hogy a kérdezö igy éli meg. és nem szabad rá eröltetni semmit. Meg kell élni a szomorúságot, fájdalmat. Most nem tud mit kezdeni azzal,hogy menjen fagyi árusnak és egyéb jó ötletek. Az egy késöbbi fázis lesz amikor nyitni tud mások felé.

Kérdezönek meg: Sose fog elmúlni, de idövel enyhülni fog. Adj idöt magadnak.

2012. aug. 14. 21:29
 13/13 ASOT ***** válasza:

tegnap 21:19.

Ez meg így megint kicsit butaság amit mondasz.

Nincs olyan h ez most ilyen fázis, és ha eltart évekig?,

Pont most kell azt tenni h emberek közt legyen, és mozgalmasabb napjai legyenek.

Nem pedig várni...

2012. aug. 15. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!