Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek a lányoktól és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a lányoktól és nem merek ismerkedni. Sosem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Nagyon félek az ismerkedéstől,mert nagyon gátlásos vagyok és semmi önbizalmam sincs,ami a súlyfeleslegemből adódik( 185 cm és 90 kg).Én megpróbáltam amit lehetett,mert 11.ben megpróbáltam közeledni 2 lány felé (mind a kettő letörölt facebookról és elidegenítést kért,ráadásul személyesen nem is köszönnek és hozzám sem szólnak).Én esküszöm mindent megpróbáltam,tényleg nagyon rendes és jófej vagyok a lányokkal,de ők mint barát tekintenek rám csak és hogyha többet akarok határozottan elutasítanak.Teljesen reményvesztett vagyok,ráadásul a szüleim sem értik,hogy miért nincs senkim és már anyum elmondása szerint őket is zavarja.

2012. aug. 14. 02:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mivel lenne jobb,ha rosszindulatú lennék? :)
2012. aug. 14. 02:57
 12/18 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen csak nem jöttél be nekik. Gondolom, ha odamenne hozzád 10 csaj, lehet, mint a 10-re azt mondanád, hogy bocsi, nem, mert azért valamilyen vonzalomnak kell lennie, és az nem megy parancsszóra. Ez nem függ szépségtől. Szerintem 185 cm-hez a 90 kg az egyáltalán nem sok!! Nem azzal van a baj. Próbálkozzál másnál, kicsit lazábban, előbb-utóbb össze fog jönni a dolog.
2012. aug. 14. 06:39
 13/18 anonim válasza:

A súlyfeleslegre egy megoldás van az pedig a sport...

Sztem kezdj el vmit, vagy akár kondizz, pár hónap múlva már lehet rajtad látni , persze csak ha komolyan csinálod ...

Am meg szüleidet ne érdekelje hogy mikor lesz végre vkid, nekem is csak 19 évesen lett :)

2012. aug. 14. 07:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Előbbi kommentelő írta, hogy ha zavar a felesleg akkor tegyél érte! Főleg mert nyár van (igaz már a vége fele járunk) de legalább nincs hideg ha azt mondhasd azért nem mész.. A lányokról meg hidd el, hogy menni fog és ne vedd annyira komolyan a visszautasítást. Előfordul. Szüleid ilyen téren úgy látom nem nagyon segítenek.. : /

L

2012. aug. 14. 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Te kövér kis homár.....
2012. aug. 14. 08:43
 16/18 anonim válasza:

A 185 cm és 90 kg miatt ne veszítsd el az önbizalmadat :D rám majdnem minden stimmel amit leírtál, kivéve az hogy én 105 kg vagyok, de nem vagyok kövér, csak olyan nagy darab. Mégis tudtam pár lányról, aki szerelmes volt belém, vagy tetszettem neki. Sajnos egyikük se jött be annyira, hogy szeretni tudtam volna őket, vagy bizonytalan voltam.

Ne félj, majd találsz valakit te is.

2012. aug. 14. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Hány olyan nő van hogy hiába szívatja őket a férfi akkor is ő kell nekik.Vonzza őket a rosszindulat

2012. aug. 14. 15:21
 18/18 anonim ***** válasza:
sztem nem lehetsz olyan nagy darab mert a barátom is 185 cm és 95 kg és nekem pont jo.hasa az van egy kicsi de nem zavar mert nekem is van meg amugy is olyan kis jo puha :D ne szomorkodj mindenkire rátalál az igazi hidd el nekem.anyáék mindig kérdezték h van-e már csávóm 16-évesen csak én meg nem mertem elmondani.:D énis bizonytalan voltam és volt egy pasi aki felnyitotta a szemem jo nem azt mondom h most magamtól lépek de már nagyobb az önbizalmam és jobban elkezdek társalogni akárkivel. :) ha segithetek valamiben szolj nyugodtan. :)
2012. aug. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!