Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól és nem merek ismerkedni. Sosem lesz senkim?
A súlyfeleslegre egy megoldás van az pedig a sport...
Sztem kezdj el vmit, vagy akár kondizz, pár hónap múlva már lehet rajtad látni , persze csak ha komolyan csinálod ...
Am meg szüleidet ne érdekelje hogy mikor lesz végre vkid, nekem is csak 19 évesen lett :)
Előbbi kommentelő írta, hogy ha zavar a felesleg akkor tegyél érte! Főleg mert nyár van (igaz már a vége fele járunk) de legalább nincs hideg ha azt mondhasd azért nem mész.. A lányokról meg hidd el, hogy menni fog és ne vedd annyira komolyan a visszautasítást. Előfordul. Szüleid ilyen téren úgy látom nem nagyon segítenek.. : /
L
A 185 cm és 90 kg miatt ne veszítsd el az önbizalmadat :D rám majdnem minden stimmel amit leírtál, kivéve az hogy én 105 kg vagyok, de nem vagyok kövér, csak olyan nagy darab. Mégis tudtam pár lányról, aki szerelmes volt belém, vagy tetszettem neki. Sajnos egyikük se jött be annyira, hogy szeretni tudtam volna őket, vagy bizonytalan voltam.
Ne félj, majd találsz valakit te is.
Hány olyan nő van hogy hiába szívatja őket a férfi akkor is ő kell nekik.Vonzza őket a rosszindulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!