Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány. Lehet esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. Lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány.Megis mondtam neki.De ő helyettem a haveromat választotta.Nem vagyok egy macsó de szerintem nem is vagyok olyan ronda..Milyen ötleteitek tapasztalaitok vannak.Lehet még esélyem? 14/F

2012. aug. 11. 22:02
 1/3 simda válasza:
14 éves vagy. Hagyjad ezt a lányt. Jön majd olyan, aki csak téged akar.. Viszont lehet, hogy csak később. Egyébként milyen haver az ilyen haver ??
2012. aug. 11. 22:04
 2/3 anonim válasza:
igaza van
2012. aug. 11. 22:06
 3/3 anonim válasza:
Az ilyen barát nem barát de esélyed nem sok mert lenne akkor alapból téged választott volna de ha nem is jön össze az se baj van még lány
2012. aug. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!