Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan hogy szakítottatok a barátnőtökkel, mert ott hagyott valami suhanc miatt, aztán meg megakartátok verni a gyereket?
Elsősorban fiúkhoz szól a kérdés, 18/F
Egyáltalán érdemes kinyírni azt a gyereket aki lecsapta a kezedről a barátnődet, akit még most is szeretsz??
Én pont ilyen helyzetbe vagyok, meglátom, neki is mennék...
:)
Kettőn áll a vásár.
Ha elhagyott akkor te is hibás vagy valamiben. Mert ugye nem tudtad megtartani...
Én már a próbálkozásoknál elfojtom a további sarjadzást. Azaz finoman közlöm vele, hogy hajlandó lennék börtönbe kerülni ha nem száll le a csajomról. Általában megértik elsőre. Mondjuk lehet azért mert nem egy nyeszlett kisember vagyok... :D
"Kettőn áll a vásár.
Ha elhagyott akkor te is hibás vagy valamiben. Mert ugye nem tudtad megtartani..."
ez igaz de akkor is sz@r duma, sokszor nem azon múlik hanem , hogy mindig jön egy "jobb" és izgalmasabb
én is csináltam hülyeségeket vele, és gyakrolatilag másnak a karjába hajtottam, akiben még jobb lelki társra lelt!
de ez a gyerek vagy 5 évvel idősebb nála!! valami rohadt dagadt pedofilnak néz ki (láttam róla képet, 21 éves)
állítom hogy elég régen nem volt neki csaja, aztán most úgy érzi hogy kiélheti magát egy 16 éves lányon!
és ez zavar a legjobban hogy féltem a lányt!!
Volt. Nem érdemes verekedni, csak szánalmassá teszed magad vele. Befelé a gondolkodást, tűnődést(vajon mennyi múlt rajtam) érdemes, kifelé a közönyt alkalmazni. Semmi esetre sem leszel magadra büszke később, ha megagyalod azt a kis f@szt és még csak jól sem jársz vele. Érzelemből a lányok gondolkoznak, te meg fiú vagy. Ésszel vagy - a nők szerint - farokkal tedd!
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!