Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen szabad a ÖsszeBújás?
Sziasztok 13éves vagyok És a barátnőmis
Az lenne a kérdésem hogy Szabad-e az Összebújás?
Természetesen csak egy ölelés semmi több :)
És persze Gyakran szoktunk Ölelkezni puszilgatni egymást vagy is Általába én mert barátnőmnek még nem volt fiú-ja és Nagyon félénk én vagyok az első "szerelme" Egyenlőre..
Így is legyen Vissza a kérdéshez Szvl nagyon sietős lenne? 2hónapja ismerjük egymást És még egy kérdés Szerintetek Hogyan győzhetem meg arról hogy ne féljen Beszélgetünk már róla h Mitől fél azt mondta hogy atól hogy nekem nem tetszik De ez olyan butaság És ez miat nem mer meg puszilni vagy megölelni És még azt se meri mondani hogy szeretlek :/ Kérlek normális választ :) Előre is köszönöm! Jah és még valami aki egyből a szexre gondol A összebújás alatt nem ezt értem Azt tudom hogy sokat várhat
Testileg és lelkileg is :)
:D Köszi A tanácsokat meg fogattam :P És nagyon Jó napot töltöttünk tegnap És a végén kaptam egy szájra puszit *-*
És már nemfélt Köszönöm a válaszokat és a tippeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!