Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Na és ilyenkor mi van!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na és ilyenkor mi van!?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha végre szeretnének, de nem tudom, hogyan kell viszontszeretni. A lehetőség adott volt, de nem voltam rá képes. Kezdem azt hinni, hogy az elmúlt 5 évben ért csalódások kiölték belőlem az érzelmeket és a bizalmat. Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok... 20/F

2012. júl. 24. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvették a játékmackódat?

A viselkedéseddel van a probléma,mert még nem nőtt be a fejed lágya. Látják rajtad a lányok,hogy csak a puncitlátod bennük,mint egy 15 éves kiskamasz...

Sajnáltasd magad,talán attól könnyebb lesz XD

2012. júl. 24. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgyis fogsz találni valakit, aki felébreszti benned újra. Tudom milyen ha tönkre tesznek, már többször is megtapasztaltam. De amikor azt hittem nem vagyok képes szeretni, egy olyan ember sétált be véletlen az életembe, hogy jó vele minden.

Várj, várd ki a pillanatot amíg nem találsz valakit, elhiszem hogy nehéz.

Addig is foglald el magad valamivel!

Hajrá!

2012. júl. 24. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Zilkutya: biztos nagyon ismersz, ha ilyet írsz rólam... Tessék visszamenni homokozni! :)
2012. júl. 24. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!