Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az unokatesómba. Mit tegyek? (lent)
1hònapja azt vettem észre hogy szerelmes vagyok az unokatesómba...
Szoktam vele álmodni, olyat h csókolózunk, szexelûnk, meg ilyenek...
ez a èrzès már règebb ota megvan de csak most ismerte be magamnak.
a fiu nem tudja h szeretem, ès mèg senkinek nem mertem róla beszèlni.
ha vele vagyok mindik mosolygok és nem merek a szemébe nèzni.
Mit tegyek? Èn : 16/L õ: 24/F
Komoly válaszokat, lècci!!
Komolyan pedig, felejtsd el.Velem is volt ilyen, kb. abban a korban, de annyival kevesebb perverzióval, hogy nem vele nőttem fel, így nem éreztem, hogy rokon, valamint csak másodfoku uncsim.
Nincs más pasi a suliban aki bejön, és ráerőszakolnád magad, mármint gondolataidat? vagy nyugodtan álmodozhatsz amig nem jön más, akiről fogsz, de ne mondd el senkinek. ÉRtelmetlen. Eleve le fog sz.rni egy 16 évest 24 évesen.
ez vmi plátói sz.r, mert nincs senkid. és lennél már szerelmes, így rá vetited ki...ennyi. foglalad le magad vmivel, és foglakozz kevesebbet ezzel a témával
egy szóval nem írta, hogy ő is bejön csórikámnak :D és valljuk be, 24 évesen talán téynleg nem egy 20 alatti lányt, és rokont akar...
Nektek ez hogy jött? :D mi ez a kombináció????gyerek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!