Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Van 2 fiú akik legjobb barátok.... Az egyiket kb. fél éve ismerem, még együtt is voltam vele majd vége lett és megegyeztünk hogy maradunk barátok..... jókat szórakoztunk... Kb. 2hónapja megismertem a haverját akivel jókat beszélek... Egyik nap az ex-haver szerelmet vallott majd pár napra rá a másik is.... Az exemmel összejöttem mert azt hittem hogy újra megszeretem.... De a másikat jobban szeretem.... De mivel jó haverok nem akarom hogy miattam vesszenek össze .... Szerintetek mit tegyek vagy melyiket válasszam?2012. júl. 23. 22:07
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg az exeddel ellenni, ha pedig nem jó, akkor mindkettőt felejtsd el szerintem. :)
2/5 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy ne vesszenek össze akkor egyiket sem.
"Minő csodás kevercse rossz s nemesnek
A nő, méregből s mézből összeszűrve."
3/5 DJ_Whiteman válasza:
Szerintem mindegy kit választasz, összevesznek mindenképp. Legjobb lenne elfelejtened a dolgot, és tovább lépni. A barátságotok többet ér, minthogy haragban legyetek.
4/5 anonim válasza:
Megeshet, hogy próbára tesznek.
"Egyik nap az ex-haver szerelmet vallott majd pár napra rá a másik is...."
Nekem megfordulna a fejemben, hogy összebeszéltek, hiszen írtad, hogy legjobb barátok.
Szerintem ne variálj, mert utána te leszel a legnagyobb k..va a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!