Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja ki, hogy szeret?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt.Tavaly decemberben volt az eljegyzésünk.Tervezgetjük a közös életünket...mindketten dolgozunk,én speciel 2 helyen is.Mindent megteszek neki/érte (éjjel 2kor állok neki palacsintát sütni,mert ő azt szeretne enni).Nem hogy nem mondja ki,hogy szeret,de nem is érezteti.Ha megkérdezem,hogy miért nem,akkor csak annyi a válasz,hogy én vitázni akarok,és a gyürü sem azért van az ujjamon mert épp akkor olyan kedve volt...Én nem várom el,hogy naponta kimondja,de legalább mutassa ki!Én imádom őt,visznt elbizonytalanít ez az egész...hogyan tudnék rámutatni arra,hogy bízhat bennem,és kimutathatja az érzelmeit?2012. júl. 18. 21:21
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu...de szeretem,mindennek ellenére is,és nem az jár a fejemben,hogy végetvetek,és megfutamodok hanem az,hogy valahogy megoldódjon a probléma...
2012. júl. 18. 21:46
12/16 anonim válasza:
tökéletesen igaz hagy a pasit a fenébe eggyértelmű hogy uralni akar téged nem szerelemböl van veled.
13/16 anonim válasza:
Azért nem mondja, hogy szeret, mert világos hogy nem szeret. Egy cseléd vagy neki, akinek bért sem kell adni, mert még te gürized magad halálra hogy kinyalhasd a pics.áját. Cserébe szarba sem vesz. A fő probléma itt az, hogy nem látod mi a baj. Sosem fog pozitív irányba változni az életed ha nem esik le, hogy abszolút társfüggő vagy, és nem kérsz segítséget.
14/16 anonim válasza:
A baj csak az, hogy ez nem fog megoldódni. Figyelmeztetést kaptál, most még leléphetnél. Mi lesz, mikor két gyerek kapaszkodik a szoknyádba,akiket meg kell fürdetned, ágyba tenni, mesét olvasni, férjedurad meg hazajön és követel ia palacsintaadagját...És nem a tányért vágja hozzád, hanem a virágcserepet... Szép kilátások.
15/16 anonim válasza:
Azonnal hagyd ott! Komolyan mondom! Apukám pont ugyan ilyen volt. Már fiatalkorában is. Mamám még az oltárnál is megkérdezte anyát, hogy akarja-e. De anya hozzáment. Aztán jött az első pofon, apa összeverte. Anya mégis visszament, majd mi úgy nőttünk fel, hogy anyám egész nap dolgozott, apa meg épphogy 8 órát, ha tudott el is lógott. Folyton elvárta, hogy mi szolgáljuk ki. A tesóm érettségi időszak alatt dolgozott, hogy legyen félretett pénze, nem apának köszönheti a sikeres érettségijét. Aztán elment itthonról, én maradtam, sokszor járt haza hogy nyugtasson engem és anyát. De apámnak mindig dührohamai voltak és engem is le k*rvázott többször is. Sosem mertem hazavinni a barátom, pont emiatt. Aztán eljött nekem is az érettségi és apa az írásbelik alatt folyton ordított, a tanuló időszak alatt is, majd az utolsó kb egy hétben elköltöztünk otthonról. 5 nap alatt tudtam jól megtanulni az összes tantárgy minden tételét. Ha ott maradunk akkor nem lett volna érettségim pláne nem vizsgabizottsági dicsérettel együtt. Tehát jól gondold meg, hogy végigéled egy rabszolgahajcsárral az életed vagy elkezded az új életed, amiben ő nincs benne!! sok sikert 19/L
16/16 omba válasza:
"Multkor hozzámvágta a tányért a haverjai előtt," -
hát ehhez meg mit lehet még hozzáfűzni?
Ez a legkisebb mértékben sem a szeretet jele, hazudna, ha mondaná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!