Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy fiú aki tetszik egy éve és énis neki. aztán amikor taliztunk bemuatott a szüleinek akik egyböl nagyon megszerettek.
Hát ugye ez ugy kezdödött hogy a legnagyobb elelnségemmel járt aztán a csaj a szeme láttára szétoltott.. aztán a fiu bocsánatot kért facebook-on. aztán meg elkeztünk beszélgetni és mondta hogy talizzunk elismentem. aztán hazamnetünk hozzájuk ugye mondtam h bemutaott a szüleinek megnéztünk egy filmet és megcsokolt és mondta h emlékszel mikor mindig néztelek? mondom ahan erreö mert már régota tetszel és szeretlek. egy hétvégét vele voltam aztán meg vhogy nem nagyon irt facen én meg nem irtam neki met ö afiu. de felhivott mindig meg ilyenek. aztán meg elmondtam neki h szeretem és h tudom h nincs esélyem nálad ö meg rávágta hogy dehogyis nem több mint gondonád és tetszik hogy ennyire szeretsz. de semmi jelet nem ad hogy énis tetszenék neki
mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!