Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, vagy inkább ne?!
Pasimmal több mint másfél éve vagyunk együtt. Nagyon jó a kapcsolatunk, bár sokszor úgy érzem könnyebb lenne ha abbahagynánk ezt az egészet! Szeretem meg minden, de olyan sokszor veszekedünk mostanában. A lényeg viszont az, hogy kb 1hónapja megismertem a barátom egyik haverját, azóta folyamatosan minden nap, kb 24órából 20órát tuti beszélünk -persze amikor lehet-. Megkedveltem, mindig hülyéskedünk és már annyira megismertem, hogy tudom mindent elmondhatok neki. És azóta Ő a legjobb barátom! Soha nem jöttem ki a lányokkal igazán. De úgy érzem, hogy kezdek többet érezni mint barátság és kezdek beleszeretni, minél többet beszélünk és egyre többet találkozunk!
Szerintetek mit csináljak?! Mondjam meg a barátomnak, hogy így érzek és a kapcsolatunknak már semmi értelme vagy legyek merész, kalandvágyó és bevállalós?! A kapcsolatunkkal meg majd lesz valami!
Semmi baromságot nem kérek. Hogy miért?! Mert lehet amíg Te a baromságodat írod, más órákat szenved e-miatt. Szóval normális válaszokat szeretnék.. (:
Köszönöm!
Nem múlt időben írtam.Azt írtam ha megteszed.Nem dobok rád követ amúgy mert nekem is megvan a magam sara a témában....Régen volt így már nem köpöm magam szemen érte.
Viszont véleményem szerint ami egy ekkora hazugsággal,átveréssel indul az sosem lesz az igazi.
Ha félrelépsz, akkor ki fog derülni. A jelenlegi párod egy utolsó ribancnak fog tartani.
Szakíts, mert nem jó a jelenlegi kapcsolatod!
" vagy legyek merész, kalandvágyó és bevállalós"
Te így fogod fel a riherongy kifejezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!