Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki fog igazán szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki fog igazán szeretni?

Figyelt kérdés
Annyi emberben csalódtam már.. énTudnék igazán szeretni egy fiút, és szerettem is! de akikkel együtt voltam eddig nem teljes mértékben viszonozták.. nagyon ragaszkodó típus vagyok.. (nem nagyképűségből, de nem vagyok csúnya, sőt! tehát neme ezzel van a probléma.. nem is szeretnék olyan férfit akik külsőségekre alapoz..) nagyon egyedül érzem magam.. fog valaha bárki is szeretni? 19/L

2012. júl. 15. 16:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fog. Egy érettebb gondolkodású 25-30 közötti férfit keress szerintem, ők már komolyabban gondolják a kapcsolatokat.
2012. júl. 15. 16:51
 2/18 ASOT ***** válasza:
100%

jajj istenkém...

fiatal vagy még! bőven van rá esélyed, csak jól ismerd meg előbb az illetőt.

2012. júl. 15. 16:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

ne csüggedj :)

Biztos eljön az a pasi aki magadért fog szeretni és tisztelni. :)

2012. júl. 15. 16:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy fog.

Friss még a csalódás, azért vagy ilyen letört?

2012. júl. 15. 16:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen eléggé friss.. Konkrétan a 21 éves barátom szakított velem egy 16(!!) éves lány ért. Szerinte ő jobban megérti. Persze azt én sem tagadom, biztos jól megrakhatja fél óránként, elég nagyot csalódtam benne, "azt hittem ő más"..:) buta kislány vagyok tudom.
2012. júl. 15. 17:02
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Jól van Buta kislány, lesz még ilyen, ne csinálj belőle nagy ügyet.

Ha pedig a srác egy 16 évessel érzi magát egy szinten, lehet nem is olyan nagy kár érte.

2012. júl. 15. 17:18
 7/18 A kérdező kommentje:
de a kapcsolatunk elején még nem ilyen volt.. fogalmam sincs mi történt..
2012. júl. 15. 17:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én írtam volna:) csak az én exem nem elhagyott én dobtam mert sunyi volt és megcsalt de így is engem állított be hibásnak...ugyanaz a kor mint neked csak annyi h ex egy.évvel több volt mimt neked.Erre nincs magyarázat csak annyi h férfi.?
2012. júl. 15. 18:19
 9/18 A kérdező kommentje:
megértelek.. remélem abban a 16 éves kiscsajban megtalálta azt amiben bennem nem.:)
2012. júl. 15. 19:50
 10/18 anonim ***** válasza:
Hidd el bánni fogja még hogy.dobott.És vissza.fogja még japni a 16 éves.úgyis átveri majd...
2012. júl. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!