Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Most ismerkedtem meg egy lánnyal neten. Nincsenek barátaim, sose nem is vtak és barátnőm se volt még. De elég sz@r lett a helyzet. Eddig 1x találkoztunk, falun lakok és egy másik városba járok suliba, nem abba amelyikbe Ő, 30 km-re van a 2 város egymástól. Most nyár van, de sajnos a jövőhét minden napjára már van programom, ügyeket kell intéznem és KRESz tanfolyamra kell járnom, szombattól meg neki van mindig programja, vszínűleg egész augusztusig nem fogunk tudni újra találkozni. Ha nyáron ennyire nem tudunk találkozni, akkor mi lesz ősszel? Sztetek van értelme ezt folytatni? Vagy hagyjam rá? Elég magányos vagyok és nem akarom elengedni, de félek nem lesz más lehetőségem :'(
18/F, 15/L
Khm... 30 km nem a világ. Ez nem távkapcsolat...
Én ha úgy hozza kedven 50km bringázok csak azért mert nincs jobb dolgom, (persze este, munka után...) Te is simán meg tudnád oldani, este miután mindennel végeztél... 30 km neked maximum 2 óra lenne.
Esélyt kaptál. Oldd meg hogy legyen rá időd! Ha nyafogsz és töketlenkedsz akkor nem érdemelted meg az esélyt!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!