Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet nevezni egy fiút? Úgy értem hogy a lányokat lehet mondjuk nyuszinak, drágaságomnak stb. és egy fiút? (:
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 19:07
1/9 anonim válasza:
én szívemnek hívom, az szerintem jó és még nem panaszkodott!!
2/9 mizuzizu92 válasza:
hát én kitaláltam neki egy cuki nevet .
Szereti mert én találtam ki :)
3/9 anonim válasza:
Macskának, picinek, gyesznónak, gyurunak. Pl. gyuru more? Gyuru, gyuru. Szentjánosbogárnak is lehetne nevezni a legtöbb srácot.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek :)
2012. júl. 14. 19:10
6/9 AvernusTriad válasza:
Szívem, kicsim, drágám, kedvesem. (Egy barátomnál a maca és paca párosítás ment :))
8/9 A kérdező kommentje:
#5 van ám humor ;d (Y)
köszi:))
2012. júl. 14. 20:41
9/9 anonim válasza:
Majd fogod még rohadt disznónak is nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!