Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manna.Idaho kérdése:
Miért nem hív ha már többször találkoztunk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már elég régóta ismerek és 2 hete egy buli féleségben megcsókolt is és azután elkérte a számom és felhívott . Következő héten megint találkoztunk és megint megcsókolt ,majd másnap elmentünk moziba (bemutatott a barátainak és kézen fogva mentünk haza). Ez 6 napja történt (vasárnap). Azt mondta hívni fog szerdán ,de nem hívott. Ma megint van az a buli ahova már 2 hete járunk ,de ma sem hívott . Mit tegyek ? Hívni fog még?2012. júl. 7. 18:15
1/4 AvernusTriad válasza:
Nem valószínű. Vagy ejtett, vagy azt várja, hogy te is emeld meg a kagylót végre.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozni akart veled és lehet van egy másik lány aki neki tetszik és most nála akar próbálkozni. Nem hiszem,hogy nagyon komolyra tervezne..:)
3/4 anonim válasza:
velem ezt másfél évig csinálták, de engem msn-en szinte naponta keresett, élőben alig. főleg bulikban jöttünk össze. nem lett belőle semmi komoly, mint kiderült annyit mondott rólam "buliba jó vagyok" (nem feküdtünk le).
4/4 zusomJe válasza:
nyugi, lehet h csak elütötte a busz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!