Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vége?

Figyelt kérdés

a Barátnőmmel HOLNAP leszünk együtt 9 hónapja. Horvátországban van a héten és tegnap kaptam egy sms-t, hogy ne várjak rá mikor hazaért mert át kell gondolnia a dolgokat kettőnkről, mert összezavarodott. Az összezavarodásának oka az, hogy látott két helyes pasit és lelkiismeret furdalás nélkül gondolt rájuk. Nos ez érdekes.. én is gondoltam már más lányra de természetesen őt szeretem... Később még azt írta, hogy ő már nem érzi azt amit a kapcsolat elején.. akkor hagyjak most időt neki és később beszéljük meg? menthető még a kapcsolatom nem akarom elveszíteni mert szeretem!!

15/F

2012. júl. 6. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha 2 pasi össze tudja zavarni, ott súlyos gondok vannak.

Ennyi idősen inkább keress mást és felejtsd el.

2012. júl. 6. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Még túl fiatalok vagytok egy stabil kapcsolathoz.
2012. júl. 7. 00:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A lányok ebben a korban jönnek és mennek, amúgy tényleg elég nagy ott a gond... az én asszonykám meg én is megnézünk más pasit meg más nőt, de kb ennyi mert szeretjük egymást. És itt a szeretjük egymáson van a hangsúly. Ha más nem szeret akkor hagyd, örök bölcsesség: "Busz után, nő után nem futunk, jön majd a következő"
2012. júl. 7. 01:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalka még és te is, nyugi, olyan lesz mitn egy szuri, az elején fáj, de majd hozzászoksz! Persze próbáld vele megbeszélni.
2012. júl. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!