Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a csaj?
kb 1 hónapja bejelölt facebookon, szóval személyesen nem ismer. Írogatott párszor, én visszaírtam, viszont sokszor elég későn írtam, ő meg írogatja, hogy miért nem írok.
Aztán legutóbb megint így volt, kb 2hete írtam neki azóta nem írtam az üzijére, erre írja hogy szólíthat-e XY-nak, meg h jó vágású pasi vagy.
Most nem értem ezt mire írta, nem is látott még élőben. Üldözési mániás vagyok, ha azt mondom, hogy valamelyik ellenségem csinálja ezt? Nekem nagyon fura h egy csaj ilyeneket ír egy idegennek, ismerőse sem sok van, meg eleve 23 éves, szóval 2 évvel idősebb tőlem...
Egyébként amúgy sem kezdenék ki vele, mert nincs most semmi kedvem egy csajhoz sem. Ezt a nyarat a pihenésnek akarom szentelni, szóval amúgy sem férne bele. Meg mondom olyan kamuszagú ez a csaj, nem értem mit akar...
az egyik válaszolónak:
Nem vagyok meleg, csak épp most vagyok túl egy szerelmi csalódáson, és úgy érzem most egyáltalán nincs kedvem egy csajhoz sem. Lehet h te minden szembejövő lyukat be szeretnél tömni, de én nem.
Más részt meg nekem nagyon büdös hogy így neten ilyeneket ír egy vadidegen csaj egy 2 évvel fiatalabb fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!