Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket válasszam? Nem tudok dönteni!
Figyelt kérdés
nem tudok a dönteni két pasi között ,mind a kettővel jártam és mind a kettőben mást szeretek.most hétvégén az egyikkel voltam és más 2szer5 megcsaltam a másikkal akivel előtte jártam 4honapot.a mostanival meg mar 1 és fél éve vagyok együtt és tud a megcsalásokról és megbocsájtott mindig.most hétvégén a másikkal megálltam beszélgetni és a mostani pasim meglátta és csúnyán összeverekedtek és kórházba van a mostani pasim.és az a lényeg hogy mind a kötött szeretem és nem tudok dönteni kit válaszak?az egyikbe akivel 4honapo jártam szeretem az hogy nem szabja meg me4nnyit igyak külsőre pont az esetem akivel meg most járok abba meg azt szeretem hogy szeretget.és jó lenne ha a kötött összeraknám akkor pont kívül belül az én ideálom lenne a pasi.hogy döntsek?2012. júl. 1. 17:25
2/6 Csegi89 válasza:
Hát ez a két hiperpasi is csak kisgyerek lehet még, vagy legalábbis gyerekeszűek az biztos. Nem ismerlek, nem akarok neked rosszat, de mégiscsak az lenne a legjobb ha két szék közül a padlóra esnél...
3/6 Szulfát válasza:
Szerintem a srácok sem valami lángészek,hogy folyton megbocsájtanak neked,de te túlteszel mindkettő hülyeségén.
Válaszolva a kérdésedre az előzővel értek egyet:hagyd őket békén.Nem érdemled meg egyiket sem,mert ők mindent megtesznek érted,de te semmi pozitívat nem nyújtasz egyiknek sem.
4/6 anonim válasza:
Hülye mind a két pasi hogy megbocsájtottak neked, én adtam volna a helyükbe egy jó nagy büdös pofont hogy helyrejöjjön az eszed és otthagytalak. Mind a két pasival csak játszol és hülyét csinálsz belőlük. Sajnálom mind a két pasit.
5/6 anonim válasza:
Te is aztán nagyon kedves vagy, hogy így kihasználod a pasikat...
6/6 anonim válasza:
pont az ilyen nőket nem hagyják soha ott. de aki szerető, hűséges, azon mindig átmennek vissza se nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!