Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kerekesszékes lány vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kerekesszékes lány vagyok, beleszerettem a szomszéd srácba, de félek az elutasítástól. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok, 10 éves koromban kerekesszékbe kerültem. Él egy helyes srác a szomszédunkban, aki nagyon megtetszett. Amikor ketten vagyunk nagyon jól érezzük magunkat, de ha a barátai is ott vannak, mintha kicsit szégyellne. Szeretném, ha a kapcsolatunk komolyabbra fordulna, de félek, hogy elutasít. Szerintetek mit csináljak? Hogyan mondjam el neki? Lehet boldog egy egészséges srác velem?

2012. jún. 30. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem várjál. Nem tudom, hány éves a fiú, de hacsak nem mondjuk 25, akkor elég éretlenke lehet. Sajnos,ez így van. Nekem is van egyfajta, kisebb fogyatékosságom. Bevallom, 19 évesen még nem volt barátom. Ugyanakkor, nem hiszem, hogy ettől kevesebb ember vagyok, bár nekem is okoz ez rossz érzéseket. Hinned kell magadban! Ne te fuss a szerelem után, hanem várjál, míg ő talál rád. És igen, ezt kamaszkorban borzasztóan nehéz átélni. Azt gondolom, ezt csak azt tudja, akinek van valamilyen testi fogyatékossága, vagy ilyen emberekkel dolgozik, vagy a családjában van. Hosszan tetszett nekem egy fiú. Több évig. Azt hittem, ő más, talán megért engem. De rájöttem, hogy nem. Nagyon megalázóan viselkedett velem. Őmiatta lemondtam egy másik lehetséges párkapcsolatról. Semmire se mentem vele...Tehát ne te fuss a fiú után, hanem várd meg, míg (nem feltétlenül ez a fiú), de a szerelem rád talál.
2012. júl. 8. 22:36
 12/15 anonim válasza:
81%
Én is egy kerekesszékes lány vagyok és 18 éves. Nem lehetetlen így sem bepasizni. Egyszerűen elkel fogadd önmagadat és a pasi előtt nem sajnáltatni magad. Nekem voltak párkapcsolataim, mondjuk ezek közül egyszer kezdeményeztem én. A több magától érdeklődött felém. Ha meglátják benned a szépet legyen akár belső akár külső tulajdonság, nem fogja érdekelni, hogy kerekesszékes vagy vagy sem. Jó nem mondom, hogy minden pasi eltudja fogadni, de vannak azért egy jó páran akik elfogadják. Szerintem először csak érdeklődj a pasinál, hogy mit szólna ha kerekesszékes barátnője lenne? Ő mennyire tolerálja az ilyesmit. Persze ne úgy tedd fel a kérdést, hogy közben magadra célzol. Valahogy dobd fel a témát , hogy elgondolkoztál hogy a mai fiúkat mennyire zavarja ez a dolog?:) Ha erre pozitív választ ad akkor gondolkozz el azon, hogy elmondod, hogy neked bejön vagy sem. :) Ha netalántán ő elutasít, ne add fel, mert előbb utóbb rád is rád talál a boldogság.. Mindenesetre szorítok. :)
2012. júl. 29. 04:09
 13/15 anonim válasza:
100%

Csak hogy legyen még egy férfi vélemény ;) Szerintem ha jól kijöttök egymással az még csak fél siker, de ha úgy érzed hogy vonzódik hozzád valamennyire, akkor simán van esély hogy elcsavard a fejét :)

Egyébként ez egy nagyon érdekes kérdés hogy zavarja-e hogy kerekesszékes vagy... Ha például ismernék egy lányt akivel jól kijövök és meglenne az a némi plusz is akkor engem biztos hogy nem zavarna a dolog.

Ebbe a mai világba úgy összességében egyébként is nehéz igazán jó párt találni, mert nem elég de persze fontos hogy ápolt, szép legyen valaki de ami legalább ennyire fontos hogy intelligens normális világszemléletű legyen a csaj. Tehát összefoglalva " jó csaj" :)

Na ezzel csak azt akartam szemléltetni hogy egy normális férfit bőven van mi zavarjon egy nőben, de gondolom ez fordítva is így lehet a normális nők részéről, ha megvan a szimpátia simán lehet belőle bármi, akármi :D de komolyan!

Ja még egy dolog az egyik kedves kommentelő, aki egyébként elég suttyó módon vélekedett véleményem szerint... Talán annyi igaza van hogy valóban vannak olyan emberek akiket flusztrálnak azok az emberek akik valamilyen fogyatékossággal élnek, de ilyenkor jusson az eszedbe hogy nem biztos hogy az a normális férfi kategóriába tartozik :)

Szó ami szó, én drukkolok neked, (és megjegyezném hogy az előttem író véleménye nagyon tetszett)

F/ 21

2012. dec. 9. 01:35
 14/15 anonim válasza:
Na végül, hogy alakult a dolog? A fentebb írt kerekesszékes csaj vagyok. :) És köszönöm az előző kommentelőnek az elismerést. :P
2015. okt. 16. 03:23
 15/15 ZaharaLarka válasza:
100%
A kerekesszék nem lehet akadály. Lehet, hogy a fiúnak vannak kétségei (kinek nem lennének? főleg a mai világban, amikor a legkisebb dolog is kétségeket ébreszt), de tarts ki. Amennyire csak lehet, légy önmagad, és ne arra összpontosíts, hogy nem vagy egészséges, mert akkor ezt fogod kivetíteni, és nem azt, hogy mennyire jó fej, és szerethető lány vagy. Ugyanolyan jogod van a szerelemre, mint bárki másnak, és ha ezt elhiszed, akkor az ilyen "jajj, csak sajnál téged" trollok is lekopnak végre. Ha teheted keress példaképeket, olyanokat mondjuk, mint Mosolyka! Nézd meg, az ő élete sem rózsaszín, ő is kerekesszékes, és milyen jó pasija van már! És bőven nem azért mert sajnálja a srác... Szóval, fel a fejjel és előre! Ne nyomulj, de élvezd ki és tedd emlékezetessé a fiúval töltött közös perceket, órákat! Puszi és ölelés!
2017. febr. 2. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!